ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Βελτιώστε την αποδοτικότητα αξιοποιώντας λογισμικό σας στο έπακρο

Από την έμπειρη ομάδα της Moebius Software Ltd

Δελτίο Τύπου

Η επένδυση σε ένα υψηλής απόδοσης λογισμικό μπορεί να συμβάλει στην αναβάθμιση της ροής εργασιών μιας εταιρείας, και στην παραγωγικότητα του προσωπικού. Είναι σημαντικό όμως να γίνεται σωστή προσαρμογή του εκάστοτε συστήματος με βάση τις ανάγκες και τις διαδικασίες της κάθε εταιρείας, ούτως ώστε να μπορεί να το αξιοποιεί στο έπακρον για βέλτιστη αποδοτικότητα. Η έμπειρη ομάδα της Moebius Software Ltd προτείνει τρόπους για να διασφαλίσετε τη σωστή εφαρμογή και αξιοποίηση όλων των λειτουργιών και των πλεονεκτημάτων του νέου λογισμικού:

Σκεφτείτε στρατηγικά με βάση τους στόχους σας
Ανάλογα με τις απαιτήσεις που έχετε από το λογισμικό σας ως προς τα πλεονεκτήματα που θα σας δώσει, θέστε συγκεκριμένους δείκτες απόδοσης (KPIs), και διασφαλίστε την τακτική παρακολούθησή τους εμπλέκοντας το προσωπικό σε όλη τη διαδικασία.

Ορίστε Ομάδα Τεχνολογικής Αναβάθμισης
Δημιουργήστε μία ομάδα ατόμων εντός της εταιρείας – μπορείτε να την ονομάσετε Ομάδα Τεχνολογικής Αναβάθμισης για να το κάνετε πιο διασκεδαστικό - η οποία θα παρακολουθεί την εξέλιξη, θα εντοπίζει δυσκολίες, θα προτείνει λύσεις και θα βοηθά τους υπόλοιπους να εξοικειωθούν με το νέο σύστημα. Η ομάδα αυτή θα πρέπει να είναι καλά εκπαιδευμένη για να μπορεί να έχει ξεκάθαρη εικόνα των δυνατοτήτων του συστήματος, ενώ θα είναι το σημείο επαφής μεταξύ της εταιρείας και του προμηθευτή.

Εκπαίδευση και πάλι εκπαίδευση
Οργανώστε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα για όλους τους χρήστες για εξοικείωση με το σύστημα πέραν του εισαγωγικού σεμιναρίου. Καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς επενδύστε σε εξειδικευμένη εκπαίδευση για να ενισχύσετε τις δεξιότητες του προσωπικού, να διατηρήσετε τον ενθουσιασμό και να αποτρέψετε την επιστροφή σε παλιές παρωχημένες συνήθειες. Όσο οι χρήστες εξοικειώνονται με το λογισμικό, ανακαλύπτουν ακόμα περισσότερες λειτουργίες που θα τους βοηθήσουν να αυξήσουν την αποδοτικότητά τους.

Δώστε τα σχόλιά σας στον προμηθευτή
Η σωστή ανατροφοδότηση του προμηθευτή είναι πολύτιμη για την αναβάθμιση και βελτίωση του συστήματος. Επιπλέον, εάν έχετε κάποιες ιδέες για νέες λειτουργίες που θα σας φανούν χρήσιμες, μοιραστείτε τις μαζί του για να μπορέσει να σας παρέχει πιο εξατομικευμένες υπηρεσίες.

Στη Moebius θεωρούμε πολύ σημαντικό το προσωπικό μιας εταιρείας να αντιλαμβάνεται την αξία του νέου λογισμικού και να το χρησιμοποιεί με τον καλύτερο τρόπο για να κάνει την καθημερινότητά του πιο εύκολη. Γι’ αυτό το λόγο προσφέρουμε ολοκληρωμένα προγράμματα και καθημερινή υποστήριξη, ενθαρρύνοντας τους χρήστες να αξιοποιήσουν όλες τις δυνατές λειτουργίες του λογισμικού που θα ενισχύσουν την αποδοτικότητα και την παραγωγικότητά τους.

Το σύστημα της Moebius Software απευθύνεται σε Εταιρείες Παροχής Διοικητικών Υπηρεσιών, Λογιστές, Δικηγόρους και οποιαδήποτε εταιρεία χειρίζεται αρχεία. Περιλαμβάνει μια σειρά από ενότητες, σχεδιασμένες έτσι ώστε να ανταποκρίνονται σε συγκεκριμένες επιχειρηματικές ανάγκες προσφέροντας έτσι εξατομικευμένες λύσεις. Για περισσότερες πληροφορίες και για δωρεάν δοκιμές επικοινωνήστε με τη Moebius Software στο τηλέφωνο +357 22 275 190 ή μέσω email info@moebiussoftware.com  

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Σε ποιανού τη φάρα

«Εύγε κύριε Παράσχο. Εξαίρετο άρθρο.»
Άσχετος  |  22:30

Τα παιδιά είναι η αντανάκλασή μας

«ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ… ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ Δεν επικροτώ όλα τα σημεία τα οποία χρησιμοποιεί στις εικόνες του ...»
Ανδρεας Κωνσταντινιδης, ΒΑ, ΜΑ  |  13:25

Επενδύοντας στον φόβο, στον πόνο, στο μίσος

«Ψυχραιμία και έξυπνες κινήσεις αλλά όχι δειλία. Η εποχή του κατευνασμού με την Τουρκία τέλειωσε με ...»
Leon  |  09:39

#PoliticsBlog Πόσο μακριά μπορούμε να πάμε με τον Μακρόν;

«Oυτε στην εποχη Βενιζελου,ηρθε καποια Μεγαλη Δυναμη να πολεμησει για παρτυ μας την Οθωμανικη ...»
Γιωργος Χ  |  22:05

Geek: Τελευταία Ενημέρωση