ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Microsoft: Σκοπεύει να βάλει τέλος στις «καταιγίδες» email

Η νέα λειτουργία της εταιρείας θα αποκλείει την επιλογή «Reply to All» για κάποιο χρονικό διάστημα

Newsroom K

Η διαδεδομένη επιλογή απάντησης στα ομαδικά email, «Απάντηση σε Όλους» (Reply to All), έχει προκαλέσει σωρεία «καταιγίδων» ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ενώ είναι ένα πρόβλημα που επηρεάζει τόσο μεγάλες, αλλά και τις μικρές επιχειρήσεις εδώ και δεκαετίες.

Όπως αναφέρει το «The Verge», η Microsoft πρόκειται μέσω μιας νέας ενημέρωσης του λογισμικού της για το Office 365 και το Exchange Online, η οποία θα επηρεάσει κυρίως την γνωστή εφαρμογή Outlook, να προσπαθήσει να δώσει ένα τέλος σε αυτό το πρόβλημα.

Η νέα λειτουργία έχει σχεδιαστεί να αποτρέπει τη μαζική απάντηση σε νήματα-email, εξηγεί η ομάδα του Microsoft Exchange. Στη παρούσα μορφή της, η λειτουργία θα εντοπίζει και θα αποτρέπει την απάντηση σε email, στα οποία είχε γίνει η επιλογή «Απάντηση σε Όλους» (Reply to All), και είχαν σταλεί 10 φορές σε περισσότερους από 5.000 παραλήπτες σε περίοδο χρόνου μικρότερη των 60 λεπτών.

Στόχος, όπως αναφέρει στο The Verge η ομάδα της Microsoft, είναι η τροποποίηση και βελτίωση της εφαρμογής, σε κατοπινά στάδια.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, η νέα δυνατότητα αποκλεισμού αυτού του ενοχλητικού τύπου email από τη Microsoft, θα παραμείνει στη θέση της για τέσσερις ώρες μετά την αυτόματη ενεργοποίησή της.

Σύμφωνα πάντα με την ομάδα του Microsoft Exchange, το χρονικό αυτό περιθώριο είναι αρκετό ούτως ώστε να σταματήσει ο κόσμος να ρωτάει «γιατί του έχει αποσταλεί αυτό το email εκατοντάδες φορές».

Η νέα λειτουργία φαίνεται να έχει ήδη θετικά αποτελέσματα, για τους υπαλλήλους της Microsoft. «Βλέπουμε ήδη την πρώτη έκδοση της, να μειώνει με επιτυχία τον αριθμό των “καταιγίδων email” εντός της εταιρείας!», σημειώνουν στο The Verge.

Φωτογραφία: The Verge

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Αρμόδιον ζητώ!

«Και ο κτίστης θα ηθελε ( μπορεί και είναι) καλλιτέχνης, όπως και πολλοί άλλοι ιδιώτες... βασικά όλοι ...»
Αρμαγεδών  |  20:40

Νέα: Τελευταία Ενημέρωση

X