ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ο Μασκ ανακοίνωσε πως βρήκε νέο CEO για το Τwitter

Και μάλλον είναι γυναίκα

ΠΗΓΗ: CNN

Λίγους μήνες μετά την υπόσχεσή του να εγκαταλείψει το θώκο του διευθύνοντος συμβούλου, ο Ελον Μασκ γνωστοποίησε πως βρήκε νέο CEO για να αναλάβει τα ηνία του Twitter.

Όπως είπε ο ίδιος, ο νέος διευθύνων σύμβουλος θα αναλάβει καθήκοντα στην Twitter Inc., η οποία άλλαξε πρόσφατα το όνομά της σε X Corp., τις προσεχείς εβδομάδες.

Ο Μασκ δεν κατονόμασε το πρόσωπο που θα τον διαδεχτεί, όμως σύμφωνα με τη Wall Street Journal που επικαλείται πηγές, η Λίντα Γιακαρίνο, επικεφαλής στο τμήμα διαφήμισης του NBC Universal, βρισκόταν σε συζητήσεις για τη θέση.

«Είμαι ενθουσιασμένος που ανακοινώνω πως έχω νέα CEO για το X/Twitter. Αναλαμβάνει σε έξι εβδομάδες» σημείωσε σε tweet του ο ισχυρός άνδρας της δημοφιλούς πλατφόρμας.

 

 

O Μασκ που διοικεί με σιδηρά πυγμή την εταιρεία από τη στιγμή εξαγοράς της έναντι 44 δισ. δολ. τον περασμένο Οκτώβριο, με πλήθος αλλαγών και απολύσεων, ανέφερε πως θα αναλάβει τη θέση του εκτελεστικού προέδρου και του επικεφαλής τεχνολογίας, επιβλέποντας τη δραστηριότητα προϊόντος, λογισμικού και συστημάτων.

Τον περασμένο Δεκέμβριο, ο Μασκ διενήργησε δημοσκόπηση μέσω Twitter ρωτώντας τους χρήστες της πλατφόρμας τη γνώμη τους για το αν έπρεπε να παραμείνει ή όχι CEO, με την πλειονότητα να του δείχνει την πόρτα της «εξόδου».

Ο Musk δήλωσε ότι θα συμμορφωθεί με τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης, αλλά αργότερα διευκρίνισε πως θα παραδώσει τη θέση «μόλις βρω κάποιον αρκετά ανόητο να αναλάβει τη δουλειά!». Τον Φεβρουάριο, επανέλαβε ότι σχεδίαζε να βρει αντικαταστάτη μέχρι το τέλος του έτους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: CNN

Νέα: Τελευταία Ενημέρωση