ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

SpaceX: Η ζωή στη βάση «Starbase» (βίντεο - εικόνες)

Στη βάση βρίσκονται σε εξέλιξη οι προετοιμασίες για τον εποικισμό του Άρη

Της Ιωάννας Κυριάκου

Νέο βίντεο από τη βάση «Starbase» όπου βρίσκονται σε εξέλιξη οι προετοιμασίες για τον εποικισμό του Άρη έδωσε στη δημοσιότητα η SpaceΧ. Συγκεκριμένα, το βίντεο με τίτλο «Life at Starbase» δείχνει πώς είναι να εργάζεσαι στην βάση «Starbase» που βρίσκεται στην Μπόκα Τσίκα του Τέξας, προβάλλοντας σκηνές εργαζομένων που βοηθούν στην κατασκευή του Starship και του Super Heavy ενώ δείχνει και το «Mechzilla» να σηκώνει τους τεράστιους πυραύλους με τις «δαγκάνες» του.

Tο «Mechzilla» σηκώνει τους τεράστιους πυραύλους με τις «δαγκάνες» του. 

Εμφανίζεται επίσης μια σκηνή από ένα εστιατόριο με την σήμανση «OCCUPY MARS». Μας δίνει παράλληλα μια γεύση από τη διασκέδαση που μπορεί να απολαύσει κανείς εκτός εργασίας στο «Starbase» και μας ξεναγεί στην καφετέρια, σε χώρους διαβίωσης, στο σχολείο Ad Astra για παιδιά, σε εξωτερικούς κήπους, κλπ.

H σήμανση «OCCUPY MARS» στο εστιατόριο. 

Το βίντεο μας ξεναγεί σε χώρους διαβίωσης που βρίσκονται στη βάση. 

Όπως μάλιστα αναφέρεται στην περιγραφή του βίντεο, «στη SpaceX, αναπτύσσουμε ενεργά τεχνολογίες με τη δυνατότητα να αλλάξουμε την πορεία της ζωής στη Γη και πέρα ​​από αυτήν. Πιστεύουμε ότι η σκληρή δουλειά και οι καινοτόμες λύσεις οδηγούν σε μεγάλα κέρδη, επομένως δίνουμε προτεραιότητα στην πρόσληψη κορυφαίων ταλέντων και την καλλιέργεια μιας κουλτούρας βασισμένης στην αξία. Από την κατασκευή του διαπλανητικού μας συστήματος μεταφοράς έως τη συνεργασία με αστροναύτες και την ανάπτυξη του ευρυζωνικού μας συστήματος διαδικτύου Starlink, όλοι οι εργαζόμενοι της SpaceX συμβάλλουν άμεσα στο να κάνουμε πραγματικότητα την αποστολή μας να κάνουμε την ανθρωπότητα πολυπλανητική».

Η SpaceX αναφέρει ότι δίνει προτεραιότητα στην πρόσληψη κορυφαίων ταλέντων και την καλλιέργεια μιας κουλτούρας βασισμένης στην αξία.

Με πληροφορίες από TeslaNorth

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Της Ιωάννας Κυριάκου

Νέα: Τελευταία Ενημέρωση

«Αλλάζουν πάρα πολύ τα social media. Πάμε από την κοινωνική δικτύωση σε μέσα διανομής περιεχομένου με αλγοριθμικό τρόπο»
Kathimerini.gr
 |  ΝΕΑ