ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Το σκάκι με τον Musk και η ερώτηση από τον Zuckeberg

Ποιος είναι ο Dex Hunter-Torricke

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Ένα από τα κορυφαία ονόματα στον χώρο της επικοινωνίας και του marketing, ο Dex Hunter-Torricke, έρχεται στην Κύπρο προκειμένου να παρευρεθεί στο "Digital Agenda Cyprus Summit", το οποίο θα διεξαχθεί στις 17 Οκτωβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, όπου θα είναι εκ των κύριων ομιλητών.

Ποιος είναι ο Dex Hunter-Torricke

O Dex Hunter-Torricke είναι ο επικεφαλής επικοινωνίας της Deep Mind, μιας από τις κορυφαίες εταιρείες τεχνητής νοημοσύνης στον κόσμο και θυγατρική της μητρικής εταιρείας της Google, Alphabet, ενώ ήταν στενός συνεργάτης των Elon Musk και Mark Zuckeberg - δυο εκ των μεγαλύτερων ηγετών στον κόσμο της τεχνολογίας - αφού διετέλεσε επικεφαλής επικοινωνίας της Space X και του Facebook. Μάλιστα, διετέλεσε προσωπικός συντάκτης του Mark Zuckerberg, γράφοντας του τις ομιλίες.

Αργότερα εργάστηκε ως Αντιπρόεδρος Παγκόσμιας Επικοινωνίας & Δημόσιας Δέσμευσης για το Εποπτικό Συμβούλιο για το Meta, το ανεξάρτητο όργανο που λαμβάνει αποφάσεις για τα πιο απαιτητικά ζητήματα περιεχομένου του Facebook και του Instagram.
Χαρισματικός στις ομιλίες του

Στη σκηνή, ο Dex συνδυάζει επιδέξια την εμπειρία του σε κάποια από τα πιο καινοτόμα και τεχνολογικά brands του κόσμου, μεταφέροντας το πάθος του για κοινωνική καινοτομία ώστε να βοηθήσει τις εταιρείες να στραφούν προς μια επιχειρηματική μεθοδολογία που επιβάλλουν οι κανόνες της εποχής. Ο Dex μεταλαμπαδεύει τις γνώσεις του στο κοινό ως προς το τί χρειάζονται οι επιχειρήσεις στο σημερινό περιβάλλον, για βέλτιστα αποτελέσματα. Όπως αναφέρουν πολλοί από όσους τον έχουν παρακολουθήσει, μεταφέρει συναρπαστικές ιστορίες, όπως για παράδειγμα τα μαθήματα που πήρε από το παιχνίδι σκάκι με τον Mark Zuckerberg στη μέση της νύχτας ή από την τρομακτική, όπως τονίζει, ερώτηση που του έκανε ο Elon Musk σε μια συνέντευξη που του έκανε για δουλειά. Έχοντας αποκομίσει πολύτιμες γνώσεις από όλα αυτά που έχει κάνει, ο Dex ενθαρρύνει τους Διευθύνοντες Συμβούλους και τους υπαλλήλους αρχικού επιπέδου να καινοτομήσουν προσφέροντας πρακτικές συμβουλές για την επιτυχία σε έναν συνεχώς μεταβαλλόμενο κόσμο.

Εκπρόσωπος του γραφείου του ΓΓ του ΟΗΕ, Μπαν Κι Μούν

Εκτός από τη συνεργασία με τον Mark Zuckerberg και τον Elon Musk, ο Dex ανέλαβε τη θέση του εκτελεστικού συγγραφέα ομιλιών της Google, στο πλευρό του CEO Larry Page και του εκτελεστικού προέδρου, Eric Schmidt. Ξεκίνησε την καριέρα του στα Ηνωμένα Έθνη το 2008 ως ομιλητής και εκπρόσωπος του γραφείου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ Μπαν Κι Μουν.

Τον Νοέμβριο του 2016, ο Dex εγκατέλειψε το ρόλο του ως επικεφαλής επικοινωνίας της SpaceX, προκειμένου να συνεχίσει να παράγει έργο στην παγκόσμια κοινωνική αλλαγή, υπηρετώντας ως ανεξάρτητος στρατηγικός σύμβουλος επικοινωνιών για μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας και πολιτικούς ηγέτες στις ΗΠΑ αλλά και του Ηνωμένου Βασιλείου.

 

Digital Agenda Cyprus Summit 2023 «The new normal»

Το 6ο Digital Agenda Cyprus Summit 2023 με τη θεματική ομπρέλα «The new normal» θα προσεγγίσει τα σύγχρονα ζητήματα της ανθρωπότητας σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο. Τεχνητή νοημοσύνη, το νέο περιβάλλον εργασίας, η επικοινωνία μέσα από την τοξικότητα, η κλιματική αλλαγή στην καθημερινότητά μας, η κάλλιο αργά παρά ποτέ ηλεκτροποίηση της αυτοκίνησης στην Κύπρο, το χαμένο τρένο της ενεργειακής μας αυτάρκειας, η ψυχική υγεία ως προέκταση της σωματικής. Η διαφορετικότητα ως η νέα κανονικότητα. Αυτή είναι η ατζέντα του main stage στο μεγαλύτερο συνέδριο νέας εποχής που διεξάγεται στη Λευκωσία.

Το Digital Agenda Cyprus Summit θα διεξαχθεί στις 17 Οκτωβρίου 2023 και γίνεται πραγματικότητα χάρη στην υποστήριξη της Cyta και της Τράπεζας Κύπρου.

Για περισσότερες πληροφορίες και αγορά εισιτηρίων στο www.digitalagendacy.com/

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Geek  | 
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Νέα: Τελευταία Ενημέρωση