ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Επανήλθαν Facebook και Instagram

Πρόβλημα σύνδεσης αντιμετώπισαν πολλοί χρήστες

ΠΗΓΗ: skai.gr

Επανήλθε μετά από περίπου μια ώρα το Instagram... Πρόβλημα σύνδεσης στη δημοφιλή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης αντιμετώπισαν νωρίτερα πολλοί χρήστες, ωστόσο αυτή τη φορά το πρόβλημα δεν φαίνεται γενικευμένο σε όλους τους χρήστες. 

Το μήνυμα που έβλεπαν πολλοί χρήστες έχει ως εξής: "Sorry, this page isn't available.The link you followed may be broken, or the page may have been removed. Go back to Instagram." (Συγγνώμη, αυτή η σελίδα δεν είναι διαθέσιμη. Ο σύνδεσμος που ακολουθήσατε μπορεί να είναι σπασμένος, ή η σελίδα να αφαιρέθηκε. Γυρίστε στο Instagram).

Σημειώνεται ότι προβλήματα παρουσιάστηκαν και με τη χρήση του Messenger. 

 

Οι μηχανικοί λογισμικού της εταιρείας Facebook (μητρικής του Instagram) είχαν αποδώσει στις αρχές Οκτωβρίου τη διακοπή της λειτουργίας των εφαρμογών κοινωνικής δικτύωσης Facebook, Instagram, WhatsApp και Messenger για περίπου έξι ως επτά ώρες σε "προβληματικές αλλαγές ρυθμίσεων" σε δρομολογητές και εξυπηρετητές τους, που έθεσαν εκτός λειτουργίας τα κέντρα δεδομένων τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: skai.gr

Geek: Τελευταία Ενημέρωση

Τέλος ο Internet Explorer το 2022

Τέλος ο Internet Explorer το 2022

Ένας από του πιο δημοφιλείς browser καταργείται οριστικά - Η Microsoft ανακοίνωσε τον Ιούνιο του 2022 ως ημερομηνία λήξης ...
Kathimerini.gr
 |  ΝΕΑ