ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Gwyneth Paltrow: Γιατί δεν της αρέσει πια η υποκριτική;

Όσα είπε η ίδια σε συνέντευξή της

must.com.cy

Η αγαπημένη Αμερικανίδα ηθοποιός, Gwyneth Paltrow, μίλησε σε ραδιοφωνική εκπομπή και αποκάλυψε μεταξύ άλλων, τον λόγο που αποφεύγει να πρωταγωνιστεί σε ταινίες του Hollywood πια.

Στο ραδιοφωνικό σταθμό, “Sirius FM”, αποκάλυψε, ότι η δημοσιότητα που έλαβε την πρώτη φορά που βραβεύτηκε με βραβείο Oscar το 1999 (για τον ρόλο της στην ταινία Shakespeare Love), έλαβε πολλά αρνητικά σχόλια, από άτομα που δεν πίστευαν στο ταλέντο της.

Τότε ήταν το σημείο στο οποίο αντιλήφθηκε, πως η υποκριτική δεν ήταν αυτό που ήθελε πραγματικά να κάνει. Χαρακτηριστικά είπε, «Πιστεύω ότι όταν πετυχαίνεις τον στόχο σου και είσαι 26 χρονών και ένας άνθρωπος που υπολογίζεις τους αριθμούς και που πραγματικά δεν αγαπάς την υποκριτική τόσο πολύ όπως αποδείχθηκε, απλά λες εντάξει.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow)

 

Εξηγώντας ότι στην απόφασή της μάλλον συνέτεινε και η γνωριμία της με τον Harvey Weinstein, «δεν ήταν ότι σκέφτηκα ότι δεν αξίζει να το κάνω, απλά αναρωτήθηκα ποια πρέπει να είμαι και προς τα που πηγαίνω».

Τονίζοντας πως η ίδια είναι «παιδί του σπιτιού» και πως όλη η διαδικασία «δεν ήταν αυτό που είμαι πραγματικά» γιατί δεν της αρέσει να ζει σε δωμάτια ξενοδοχείων αλλά απολαμβάνει το σπίτι της.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πρόσωπα: Τελευταία Ενημέρωση