ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

6 βήματα για να αποκτήσεις το τέλειο wavy look

Τι πρέπει να κάνεις

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Επιθυμείτε ένα εντυπωσιακό, στιλάτο και με άποψη hair look, σε χρόνο dt;

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα τα οποία όχι μόνο θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε το τέλειο wavy look αλλά και να διατηρήσετε τις ανάλαφρες μπούκλες σας όμορφες και αψεγάδιαστες!

Βήμα 1ο: Όταν λούζετε τα μαλλιά σας μην παραλείπετε να εφαρμόζεται μια μάσκα αναδόμησης και θρέψης, καθώς σύμφωνα με έρευνες όταν τα μαλλιά είναι υγιή με όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται τότε είναι πιο ανθεκτικά και δυνατά προκειμένου να δεχθούν οποιοδήποτε χτένισμα επιλέξετε να υιοθετήσετε είτε αυτό είναι ένα silk look, είτε ένα wavy look.

Βήμα 2ο: Βουρτσίστε τα μαλλιά σας με μία μεγάλη χτένα, η οποία έχει μεγάλα δόντια, και στη συνέχεια αφήστε τα μαλλιά σας στεγνώσουν φυσικά. Το φυσικό στέγνωμα των μαλλιών αποτρέπει το φριζάρισμά τους.

Βήμα 3ο: Εφαρμόστε λίγο λάδι για τα μαλλιά. Κυρίως δώστε έμφαση στις άκρες των μαλλιών. Στο επάνω μέρος των μαλλιών, αποφύγετε να το κάνετε για να μην φαίνονται τα μαλλιά σας λιπαρά και λαδωμένα.

Βήμα4ο: Φροντίστε το σίδερο των μαλλιών για μπούκλες, να μην είναι σε υψηλή θερμοκρασία, καθώς όχι μόνο δεν θα σας επιφέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα –ανάλαφρες μπούκλες-. Αντιθέτως θα σας καταστρέψει την ποιότητα της τρίχας. Φρόντισε λοιπόν να το ρυθμίζετε σε μέτρια θερμοκρασία.

Βήμα 5ο: Βάλτε λακ. Καλύτερα να βάζετε λακ πρώτα επάνω στα χέρια σας, και έπειτα να προσπαθήσετε να την τοποθετήσετε στα μαλλιά σας, απλώνοντάς την ομοιόμορφα. Μπορείτε να περάσετε τα δάχτυλα από τις μπούκλες για να τους δώσετε όγκο.

Βήμα 6ο: Για ένα πιο κυματιστό look, γυρίστε τα μαλλιά σας προς τα μέσα, λες και είναι καρέ και με το πιστολάκι δώστε τους θερμότητα. Με αυτό τον τρόπο θα διατηρήσουν καλύτερα την φόρμα τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ομορφιά: Τελευταία Ενημέρωση