ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

O couturier της βασίλισσας φτιάχνει μάσκες κατά τον κορωνοϊο

Την είδηση έκανε ο ίδιος μέσα από το Twitter και έγινε viral

Newsroom K

Ο προσωπικός couturier της βασίλισσας είναι ακόμα ένας άνθρωπος της μόδας που αποφάσισε να βοηθήσει τον Εθνικό Οργανισμό Υγείας της Βρετανίας. Ο Stuart Parvin λοιπόν, ο οποίος δούλευε με τη βασίλισσα εδώ και πολλά χρόνια, ξεκίνησε να φτιάχνει προστατευτικές στολές και μάσκες, που προορίζονται για τους εργαζόμενους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή στο νοσοκομείο Frimley Park στο Surrey της Αγγλίας.

Ο Parvin είχε φτιάξει πολλά σημαντικά σύνολα για την βασίλισσα που συζητήθηκαν ανά το παγκόσμιο, όπως το πράσινο σύνολο της Ελισάβετ για το γάμο των Harry και Meghan, αλλά και το μπλε που φόρεσε την ημέρα της Κοινοπολιτείας τον Μάρτιο, στην τελευταία δημόσια εμφάνισή της πριν το lockdown. Επιπλέον ήταν αυτός που είχε φτιάξει το νυφικό της Zara Tindall το 2011 ενώ έχει τιμηθεί με το Royal Warrant of Appontment από τη βασίλισσα.

μέσα από το Twitter, ο σχεδιαστής μοιράστηκε τα νέα ενώ ταυτόχρονα κάλεσε όσους είναι σε θέση να προσφέρουν τη βοήθειά τους "Αν θέλετε να βοηθήσετε από το σπίτι, ή έχετε κάποιον χώρο εργασίας υπάρχουν πολλές ομάδες που συντονίζουν την προσπάθεια. @scrubsgloriousscrubsκαι @scrubsfortheloveof" έγραψε.

"Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς που ρισκάρουν την υγεία τους για να μας προσέχουν και να μας προστατεύουν" πρόσθεσε στο τέλος.

Την περασμένη εβδομάδα ο NHS είχε τρομερά μεγάλη έλλειψη προστατευτικών στολών και μασκών για το προσωπικό του. Πολλοί είναι οι οίκοι που έχουν ρίξει τα εργοστάσιά τους στη μάχη κατά του κορωνοϊού και παράγουν μάσκες και στολές, ανάμεσα στους οποίους οι Burberry και Chanel.

 

Πηγή: must

Για περισσότερα θέματα επισκεφθείτε το must.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

X