ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

3+1 χώρες που αξίζει να επισκεφθείς τους επόμενους μήνες

Δείτε την λίστα που επιλέξαμε πιο κάτω

must.com.cy

Μαρία Σάββα

Με την άνοιξη να είναι σχεδόν εδώ, πολλές νέες ιδέες για ταξιδιωτικούς προορισμούς θα ξεκινήσουν να έρχονται στο μυαλό μας. Κάλο θα ήταν όμως λίγο πριν μπούμε στην επόμενη εποχή του χρόνου να ξεκινήσουμε να προετοιμαζόμαστε. Γι’ αυτό τον λόγο  εμείς μαζέψαμε τις πέντε καλύτερες χώρες που αξίζει να επισκεφθείς την άνοιξη.

Ιταλία

Η Ιταλία είναι εύκολα ένας από τους καλύτερους προορισμούς διακοπών ανεξάρτητα από την εποχή του χρόνου, αλλά η άνοιξη είναι αναμφίβολα η καλύτερη εποχή. Τα χωράφια είναι πράσινα, τα περιβόλια και τα φυτά ανθίζουν και το δροσερό αεράκι συμπληρώνει τον ζεστό ήλιο.

Είτε το περάσετε στις πόλεις της Ρώμης, της Φλωρεντίας ή της Νάπολης, στην παραλία ή στην απέραντη ύπαιθρο, παντού αυτή την εποχή του χρόνου, η χώρα είναι υπέροχη για ταξιδιώτες.

Γαλλία

Όπως η Ιταλία, έτσι και η Γαλλία την άνοιξη είναι σχεδόν σαν ζωγραφιά. Οι διακοπές στη γαλλική ακτή είναι ότι πιο κατάλληλο για την συγκεκριμένη εποχή, αλλά αν νιώθετε ότι θέλετε να δείτε και κάτι περισσότερο ένα Σαββατοκύριακο στο Μονακό είναι η ιδανικότερη επιλογή για εσάς.

Λαμβάνοντας υπόψη πόσο κρύο μπορεί να κάνει κάπου όπως η Γαλλία αλλά και πόσο ζέστη μπορεί να είναι το καλοκαίρι, το να πάτε λίγο νωρίτερα είναι η τέλεια στιγμή για να επισκεφθείτε την πόλη της αγάπης.

Ελλάδα

Σε αντίθεση με το μεγαλύτερο μέρος της Ευρώπης, η Ελλάδα δεν υποφέρει από τσουχτερά κρύους χειμώνες ή από το καυτό καλοκαίρι. Με ένα σχετικά εύκρατο κλίμα όλο το χρόνο, η άνοιξη είναι συνήθως μια πιο ήσυχη εποχή σε σύγκριση με το καλοκαίρι.

Τα ελληνικά νησιά όπως η Σαντορίνη, η Κρήτη, η Κέρκυρα και η Νάξος είναι όλα τα αγαπημένα τουριστικά νησιά, αλλά υπάρχουν και ορισμένα μικρότερα, πιο ήσυχα νησιά που μπορείτε να επισκεφτείτε αν θέλετε μια ή δύο ήρεμες εβδομάδες μακριά από τη φασαρία.

Ηνωμένο Βασίλειο

Το Ηνωμένο Βασίλειο είναι γνωστό για πολλά πράγματα, με δυστυχώς ένα από αυτά να είναι ο «τρομερός» καιρός. Αν θέλετε να αποφύγετε τα Καλοκαίρια 30+ βαθμών ή τη συνεχή βροχή και χιόνι, οι ανοιξιάτικες μήνες είναι για εσάς.

Ακόμη και τα πιο κρύα μέρη όπως η Σκωτία απολαμβάνουν μερικές από τις καλύτερες καιρικές συνθήκες του χρόνου κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Θα έχετε επίσης την δυνατότητα να κάνετε διάφορες δραστηριότητες που είναι σχεδόν «εξαφανισμένες» οποιαδήποτε άλλη εποχή του χρόνου, όπως πεζοπορία και βόλτες στην φύση. 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Ταξίδια: Τελευταία Ενημέρωση