ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Αυτά τα 5 χωριά στα ορεινά της Κύπρου είναι must για το Σ/Κ

Πού θα πάμε το ΣΚ;

must.com.cy

ΤΟΥ ΝΑΚΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Οι εκδρομές επιστρέφουν στο πρόγραμμα μας, ή καλύτερα δεν έφυγαν ποτέ αλλά τώρα η διαδικασία γίνεται πιο ευχάριστη αφού όπως και να το κάνουμε δεν επικρατεί η αφόρητη ζέστη του Αυγούστου. Ήταν άλλωστε ο θερμότερος Αύγουστος των τελευταίων χρόνων και αυτό όσο να 'ναι μας κρατούσε πίσω. Για αυτό το Σαββατοκύριακο, προτείνουμε 5 αγαπημένα χωριά στα ορεινά της Κύπρου, αλλά και πού να απολαύσεις καφέ ή ό,τι άλλο θέλεις.

Καμπί

Ένας περίπατος στο Καμπί, στη φύση με προορισμό το δεντρόσπιτο ή απλά στο χωριό μπορεί να αποδειχτεί η ιδανική έξοδος το Σαββατοκύριακο. Όταν θέλεις να ξεκουραστείς, μπορείς να επισκεφτείς το cafe ''1842 που τον τζιησβέ στο φρέντο''. Με ένα ιδιαίτερο όνομα που αντικατοπτρίζει πλήρως το concept του μαγαζιού, στην πιο ωραία τοποθεσία του χωριού, το καφενείο 1842 που τον τζιησβέ στο fréddo συνδυάζει τον καφέ της χόβολης με τον καφέ της μηχανής και το μαχαλεπί με το brunch και τα platters, με μενού που επιμελήθηκε ο Κύπριος σεφ Σταυρής Γεωργίου. (φωτογραφία: @_photographer_in_action_)

Τρόοδος

Σταθερή αξία όταν σκεφτόμαστε ορεινούς προορισμούς είναι φυσικά το Τρόοδος και αυτό δεν είναι τυχαίο. Το πιο γνωστό δάσος της Κύπρου είναι ένας υπέροχος προορισμός όπου θα γίνεις αμέσως ένα με τη φύση, με αρκετές υπηρεσίες γύρω για ό,τι χρειαστείς και πολλά μονοπάτια της φύσης για να ακολουθήσεις και να ξεχαστείς περπατώντας. Στην κεντρική πλατεία θα βρεις το ''1725''. Με ρουστίκ διακόσμηση, σε ένα ειδυλλιακό σκηνικό με άνετες πολυθρόνες και τραπέζια από κρασοβάρελα, καναπέδες και ψηλά στουλ για να απολαύσεις καφέ από το πρωί μέχρι το βράδυ. (φωτογραφία: @cypruspixels)

Διαβάστε περισσότερα στο must.com.cy

 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ταξίδια: Τελευταία Ενημέρωση