ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Αυτό το βίντεο από τον Ακάμα αποκαλύπτει την μοναδική ομορφιά της Κύπρου

Η θέα που «κόβει την ανάσα»

mustonline

must.com.cy

ΤΟΥ ΝΑΚΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Όλοι ξέρουμε πως ζούμε σε ένα πανέμορφο νησί και όσοι δεν το γνώριζαν το συνειδητοποίησαν τόσο καιρό που περιορίσαμε τα ταξίδια στο εξωτερικό. Κάθε άκρη της Κύπρου έχει κάτι εξίσου όμορφο να μας δείξει και αυτό γίνεται αντιληπτό με κάθε φωτογραφία, με κάθε βίντεο που κυκλοφορεί στα κοινωνικά δίκτυα από επαγγελματίες φωτογράφους και Instagrammers.

Το τελευταίο post του hub λογαριασμού @lostincyprus κάνει ακριβώς αυτό. Με ένα σύντομο βίντεο που ξεκινά από το έδαφος, στην Μούττη της Σωτήρας, και καταλήγει να πετά πάνω από το δάσος του Ακάμα και την παραλία της Πόλης Χρυσοχού. Το βουνό Μούττη της Σωτήρας, στέκει στα 370 μέτρα ύψος και προσφέρει πανοραμική θέα που ''κόβει την ανάσα''.

Στην βουνοκορφή μπορείς να την φτάσεις ακολουθώντας δύο μονοπάτια, το Αφροδίτη, που ξεκινά από τα Λουτρά της Αφροδίτης, και το Άδωνης, που οδηγεί κατ' ευθείαν στις πλαγιές της Μούττης.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Lost in Cyprus (@lostincyprus)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ταξίδια: Τελευταία Ενημέρωση

Roadtrip στο Κούριο

Roadtrip στο Κούριο

Roadtrip σε ένα από τους πιο σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους της Κύπρου
Kathimerini.com.cy
 |  ΤΑΞΙΔΙΑ
Το άγνωστο φαράγγι στη Χούλου

Το άγνωστο φαράγγι στη Χούλου

Δύο νεαροί φυσιολάτρες περιγράφουν πώς εντόπισαν το απάτητο μέχρι σήμερα φαράγγι και τη διαφορά μεταξύ της αγάπης για την ...
Της Μαρίας Ηρακλέους
 |  ΤΑΞΙΔΙΑ
Road trip στο χωριό Βίκλα

Road trip στο χωριό Βίκλα

Στην διαδρομή μας θα δούμε παραδοσιακά χωριά, σημεία θέας, φράγματα, περιβόλια, ξωκλήσια, θα ακούσουμε θρύλους και παραδόσεις, ...
Kathimerini.com.cy
 |  ΤΑΞΙΔΙΑ