ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η Κρήτη είναι ιδανικός προορισμός για οικογένειες

Ποια νησιά κατονομάζει η ιστοσελίδα

must.com.cy

Η δημοφιλής ιστοσελίδα Woman and Home παρουσίασε ένα αφιέρωμα για τα καλύτερα ελληνικά νησιά που πρέπει να επισκεφτείς το 2022. Ανάμεσα στα νησιά, η ιστοσελίδα κατονόμασε την Κρήτη ως έναν ιδανικό προορισμό για οικογενειακές διακοπές.

«Η Κρήτη είναι το μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας και έχει όλα όσα θα μπορούσατε να θέλετε σε ευρωπαϊκές διακοπές: εκπληκτικές παραλίες, εξαιρετικά θέρετρα, απίστευτο τοπίο, βουκολικά χωριά και μια μακρά, συναρπαστική ιστορία» γράφει εκτός των άλλων.

Η συγκεκριμένη λίστα περιλαμβάνει την Ίο, με τα μονοπάτια και την υπέροχη θέα στο Αιγαίο, την Κέρκυρα λόγω της αρχιτεκτονικής της και την Ύδρα για πολυτελείς αποδράσεις. Για τα ζευγάρια, η ιστοσελίδα προτείνει την Ρόδο, την Λέσβο και την Χίο χάρη στην τοπική κουζίνα, τα γραφικά σοκάκια και τη φύση.

Η αρχιτεκτονική της Κέρκυρας τής κέρδισε μια θέση στη λίστα.

Όσον αφορά στις παραλίες, η Νάξος είναι η κατάλληλη ενώ η Μύκονος είναι, φυσικά, η επιλογή για νυχτερινή ζωή. Από τη λίστα δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η Σαντορίνη με τη θέα, το ηλιοβασίλεμα και τα σοκάκια της.

Η Σαντορίνη δεν θα μπορούσε να μην συμπεριληφθεί στη λίστα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ταξίδια: Τελευταία Ενημέρωση

Οι ντόπιοι μπορούν να περηφανευτούν επιπροσθέτως για μια μακρά παράδοση παρασκευής εκλεκτών κρασιών, όπως μαρτυρά και η ύπαρξη ενός ληνού από τη μεσαιωνική περίοδο

Πάσχα στο Όμοδος

Ένα από τα πιο γνωστότερα και σίγουρα ομορφότερα και πιο γραφικά χωριά της Κύπρου
must.com.cy
 |  ΤΑΞΙΔΙΑ