ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Λατρέψαμε την φωτογραφία αυτού του Κύπριου από το χιονισμένο Τρόοδος

Η φωτογραφία του Νίνο Θεοδούλου που μας «κέρδισε»

must.com.cy

ΤΟΥ ΝΑΚΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Αν αγαπάς τις φωτογραφίες, κατά τη χειμερινή περίοδο τα χιόνια είναι ίσως το καλύτερο... prop αφού σπάνια θα βγάλεις μια ''κακή'' φωτογραφία σε ένα χιονισμένο τοπίο. Τον Ιανουάριο το Τρόοδος και όσα χωριά απόλαυσαν χιόνι τις πιο κρύες μέρες του μήνα, το κυπριακό Instagram γέμισε με πανέμορφες φωτογραφίες με Κυπρίους να απολαμβάνουν το κατάλευκο τοπίο. Ωστόσο, από το Σαββατοκύριακο που πέρασε, μία φωτογραφία κατάφερε να μας κάνει να σταματήσουμε και να ''χαζέψουμε''.

Ο φωτογράφος Νίνο Θεοδούλου διατηρεί ένα προφίλ στο Instagram με υπέροχες φωτογραφίες, τραβηγμένες από drone ή από άλλες ενδιαφέρουσες γωνίες, αλλά η πρόσφατη ανάρτησή του από το χιονισμένο Τρόοδος μας κέρδισε με την πρώτη ματιά. Κάτι η drone λήψη, κάτι τα δέντρα και οι σκιές που τον πλαισιώνουν και κάτι το έδαφος καλυμμένο με χιόνι, η φωτογραφία είναι ένας συνδυασμός που κερδίζει.

Δείτε για ποια φωτογραφία μιλάμε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ταξίδια: Τελευταία Ενημέρωση

Οι ντόπιοι μπορούν να περηφανευτούν επιπροσθέτως για μια μακρά παράδοση παρασκευής εκλεκτών κρασιών, όπως μαρτυρά και η ύπαρξη ενός ληνού από τη μεσαιωνική περίοδο

Πάσχα στο Όμοδος

Ένα από τα πιο γνωστότερα και σίγουρα ομορφότερα και πιο γραφικά χωριά της Κύπρου
must.com.cy
 |  ΤΑΞΙΔΙΑ