ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Οι 100 must visit περιοχές της Ευρώπης

Δείτε το υπέροχο βίντεο αυτού του travel vlogger

Newsroom K

Τα ταξίδια προς το παρόν δεν υπάρχουν στο πρόγραμμα μας, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν μπορούμε να βλέπουμε φωτογραφίες ή βίντεο για να ικανοποιήσουμε αυτή την ανάγκη να ξεφύγουμε. Το wanderlust μας, άλλωστε, παραμένει αμείωτο και αυτό δεν θα αλλάξει μέχρι να μπορούμε να μπούμε ξανά σε αεροπλάνο με ασφάλεια.

Ο travel vlogger Ryan Shirley φρόντισε να μας ταξιδέψει στα καλύτερα σημεία της Ευρώπης σε ένα βίντεο, που μπορείς να το χαρακτηρίσεις και ως ταινία αφού διαρκεί 52 λεπτά, με λίστα για μεταφερθείς στο κάθε σημείο ξεχωριστά, αν δεν θέλεις να το δεις ολόκληρο.

Η Ευρώπη, βλέπετε, είναι γεμάτη ομορφιές. ''Από αμέτρητες μεσαιωνικές πόλεις μέχρι συναρπαστικά τοπία όπως οι Άλπεις, η Ευρώπη τα έχει όλα'' γράφει ο Shirley στην περιγραφή του βίντεο που, όπως γράφει, βρίσκεται στα σκαριά εδώ και χρόνια.

Δείτε το πιο κάτω.

Πηγή: must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ταξίδια: Τελευταία Ενημέρωση

Roadtrip Flashback ’20

Roadtrip Flashback ’20

Με καλή διάθεση και τα ταξίδια μας στα χρώματα, τα αρώματα και τις γεύσεις του τόπου μας θα χαρούμε διαδρομές στους μικρούς, ...
Newsroom K
 |  ΤΑΞΙΔΙΑ
Road trip στη Σιελιδονόμουττη

Road trip στη Σιελιδονόμουττη

Σήμερα, θα πάμε σε ένα σημείο του νησιού μας όπου λίγοι, πολύ λίγοι έχουν πάει. Πάμε για πρώτη φορά και ανυπομονούμε να ...
Newsroom K
 |  ΤΑΞΙΔΙΑ