ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Τα 17 ομορφότερα νησιά του κόσμου σε ένα βίντεο

Γνωστά και άγνωστα νησιά σε ένα βίντεο που σε ταξιδεύει από μόνο του

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Θα μπορούμε να ταξιδέψουμε σύντομα χωρίς υπερβολικό άγχος; Μετά από ένα χρόνο πανδημίας, θέλουμε απλά λίγες μέρες ηρεμίες, κάπου έξω, πόσο μάλλον τώρα που πλησιάζει καλοκαίρι.

Σε ποιον δεν αρέσουν άλλωστε οι διακοπές σε ένα νησί του εξωτερικού; Εκεί όπου μπορείς απλά να χαλαρώσεις, να βγάλεις τα παπούτσια σου, να μην σκέφτεσαι την δουλειά και να έχεις τα κοκτέιλ να έρχονται το ένα μετά το άλλο. Σε ένα νησί όμως εκτός από τις παραλίες, μπορείς να συναντήσεις περιπέτειες, θαλάσσια σπορ και πολιτισμό που πάει πίσω πολλές χιλιάδες χρόνια.

Είτε προτιμάς παραλία και ηρεμία είτε περιπέτεια, θα περιμένεις πώς και πώς να ταξιδέψεις με την πρώτη ευκαιρία. Το κανάλι touropia στο YouTube παρουσιάζει τα 17 ομορφότερα νησιά του κόσμου. Σαντορίνη, Μπαλί, Νησιά του Πάσχα, Μαγιόρκα, γνωστά και άγνωστα νησιά σε ένα βίντεο που, αν μη τι άλλο, σε ταξιδεύει από μόνο του.

Πηγή: Must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ταξίδια: Τελευταία Ενημέρωση

Roadtrip στο Κούριο

Roadtrip στο Κούριο

Roadtrip σε ένα από τους πιο σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους της Κύπρου
Kathimerini.com.cy
 |  ΤΑΞΙΔΙΑ
Το άγνωστο φαράγγι στη Χούλου

Το άγνωστο φαράγγι στη Χούλου

Δύο νεαροί φυσιολάτρες περιγράφουν πώς εντόπισαν το απάτητο μέχρι σήμερα φαράγγι και τη διαφορά μεταξύ της αγάπης για την ...
Της Μαρίας Ηρακλέους
 |  ΤΑΞΙΔΙΑ
Road trip στο χωριό Βίκλα

Road trip στο χωριό Βίκλα

Στην διαδρομή μας θα δούμε παραδοσιακά χωριά, σημεία θέας, φράγματα, περιβόλια, ξωκλήσια, θα ακούσουμε θρύλους και παραδόσεις, ...
Kathimerini.com.cy
 |  ΤΑΞΙΔΙΑ