ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

West Coast Holidays: Μια εξόρμηση στην Πάφο είναι must

Όλα όσα μπορείς να δεις και να κάνεις τον Ιούλιο, στο must που κυκλοφορεί στις 3/7 με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

must.com.cy

Του Μιχάλη Μιχαηλίδη

Δεν διαπραγματευόμαστε το θέμα διακοπές (ή έστω εξορμήσεις στην Πάφο), αφού πάντα η φάση στο πιο δυτικό κομμάτι της Κύπρου εξελίσσεται σε μια απίστευτα δυνατή εμπειρία και κατ’ επέκταση σε μια αξέχαστη ανάμνηση.

Έστω ένα τετραήμερο στην Πάφο και δη στην ορεινή Πάφο, είναι πάντα ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για αποφόρτιση, για να πάρεις ανάσες και να επιστρέψεις στο γραφείο αναζωογονημένος και αναγεννημένος.

Η συναναστροφή με τους ανθρώπους στο ίσως πιο αυθεντικό κομμάτι της Κύπρου, οι γεύσεις στα ταβερνάκια, το φρέσκο ψάρι στις ψαροταβέρνες της βορειοδυτικής ακτογραμμής, τα πεντακάθαρα παγωμένα νερά, η περιπέτεια που μπορείς να ζήσεις σε διάφορα σημεία του χάρτη, τα φεστιβάλ που ζήλεψαν τα πιο ειδυλλιακά ηλιοβασιλέματα και εγκαταστάθηκαν εκεί, τα wine tastings στα εκεί οινοποιεία, η διαμονή σε όμορφα καταλύματα, αλλά κυρίως τα παφίτικα vibes που συνδυάζουν παράδοση με κοσμοπολίτικο αέρα, έχουν καταφέρει να κάνουν established την επαρχία στις συνειδήσεις ντόπιων αλλά και ξένων ως ένα θελκτικό προορισμό διακοπών.

Μιας και η καλοκαιρινή σεζόν βρίσκεται στο απόγειό της, σκεφτήκαμε να μαζέψουμε σε έναν οδηγό όσα είναι καλό να έχεις υπόψη σου, σα βρεθείς στην Πάφο αυτό το καλοκαίρι, είτε την ορεινή είτε την πόλη της Πάφου.

Δείτε ολόκληρο το ρεπορτάζ καθώς και όλα όσα μπορείς να δεις και να κάνεις τον Ιούλιο, στο must που κυκλοφορεί στις 3/7 με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ταξίδια: Τελευταία Ενημέρωση