ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Αλέξης Γεωργούλης: «Ευτυχής εξέλιξη η άρση ασυλίας» λέει η δικηγόρος του

Εξέφρασε παράλληλα την ελπίδα να λάβει ο πελάτης της σύντομα κλήση από τις αρμόδιες αρχές, προκειμένου να λάβει γνώση του συνόλου της δικογραφίας και να παρέχει εξηγήσεις

Αλεξάνδρα Βουδούρη

Ευτυχή εξέλιξη χαρακτηρίζει τη σημερινή απόφαση της ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου σχετικά με την άρση της ασυλίας του ευρωβουλευτή, Αλέξη Γεωργούλη, η συνήγορός του, Ματίνα Μαλλά.

Εξέφρασε παράλληλα την ελπίδα να λάβει ο πελάτης της σύντομα κλήση από τις αρμόδιες αρχές, προκειμένου να λάβει γνώση του συνόλου της δικογραφίας και να παρέχει εξηγήσεις.

Υπενθυμίζει άλλωστε ότι έως σήμερα ο κ. Γεωργούλης «τελεί υπό άγνοια για το περιεχόμενό της» και γνωρίζει «μόνο την ύπαρξη μιας καταγγελίας, χωρίς να έχει ενημερωθεί επισήμως από τις αρχές».

Ολόκληρη η δήλωσή της:

«Ολοκληρώθηκε σήμερα η διαδικασία της άρσης της ευρωβουλευτικής ασυλίας του κυρίου Γεωργούλη, κατόπιν της επικύρωσης της απόφασης της επιτροπής νομικών υποθέσεων του Ευρωκοινοβουλίου στην Ολομέλεια. Η εξέλιξη αυτή μας ικανοποιεί ιδιαίτερα καθώς οι ενέργειες που έγιναν από πλευράς μας για επιτάχυνση της διαδικασίας τελεσφόρησαν, και συνεπώς, μπορούμε να ελπίζουμε στην σύντομη κλήση του κυρίου Γεωργούλη από τις αρμόδιες αρχές προκειμένου να λάβει γνώση του συνόλου της δικογραφίας και να παρέχει εξηγήσεις. Υπενθυμίζω ότι μέχρι σήμερα τελεί σε πλήρη άγνοια για το περιεχόμενο της δικογραφίας και γνωρίζει μόνο για την ύπαρξη μιας καταγγελίας χωρίς ουδέποτε να έχει ενημερωθεί επισήμως από τις αρχές. Σημειωτέον είναι ότι λόγω της σύμφωνης γνώμης του ίδιου του κυρίου Γεωργούλη , ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία του να αρθεί η ασυλία του το συντομότερό , μια κατά κανόνα χρονοβόρα διαδικασία όπως είναι αυτή της άρσης της ασυλίας, συντμήθηκε αισθητά, γεγονός που αποτελεί ευτυχή εξέλιξη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση