ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

William - Harry: Tο Παλάτι επιβεβαίωσε την κρίση ανάμεσά τους

Χωριστά το τελευταίο αντίο στον πρίγκιπα Φίλιππο

mustonline

must.com.cy

Όλοι περιμέναμε ότι θα δούμε δίπλα δίπλα τον William με τον Harry στην κηδεία του παππού τους ο οποίος έφυγε από τη ζωή δύο μήνες πριν συμπληρώσει εκατό χρόνια ζωής.

Εν καιρώ κορωνοϊού, η βασίλισσα έπρεπε να πάρει δύσκολες αποφάσεις όσον αφορά στους παρευρισκομένους της κηδείας αλλά και τη θέση που θα έχει ο κάθε ένας εκεί. Το Παλάτι επιβεβαίωσε πως τα δύο αδέρφια θα περπατήσουν μαζί αλλά όχι δίπλα δίπλα αφού ανάμεσα στους πρίγκιπες, θα είναι τα δύο ξαδέρφια τους, ο Peter και η Zara Phillips, τα παιδιά της πριγκίπισσας Άννας.

Ο William θα βρίσκεται δίπλα στον γιο της πριγκίπισσας Άννας, Peter και ο Harry θα ακολουθήσει πίσω δίπλα στον David Armstrong-Jones, τον θείο του και γιο της πριγκίπισσας Μαργαρίτας, της αδερφής της βασίλισσας.

Η μέρα αυτή είναι αφιερωμένη στον αγαπημένο της σύζυγο και η Βασίλισσα προσπαθεί με κάθε τρόπο να διατηρήσει την ηρεμία και να διαφυλάξει την οικογένεια από κακόβουλα σχόλια.

Η διαδικασία όπως αναφέρει το Παλάτι, θα είναι τέτοια για πρακτικούς λόγους και όχι για να σταλεί κάποιο μήνυμα. Βρετανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι η βασίλισσα ενεργεί όπως πάντα, με πρώτο μέλημα το παλάτι και το θεσμό της μοναρχίας που υπηρετεί εδώ και χρόνια και δεν θα ήθελε να δημιουργήσει εντυπώσεις στους ακόλουθους της βασιλικής οικογένειας ότι εξισώνει τον "άσωτο" πρίγκιπα Harry με τον "πιστό" πρίγκιπα William.

Ο Harry για να βρεθεί στην κηδεία του παππού του θα σπάσει "νόμιμα" τη δεκαήμερη καραντίνα για να δώσει το παρών του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

mustonline

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

Το Iron Dome ξανά στο επίκεντρο

Το Iron Dome ξανά στο επίκεντρο

Η νέα σύγκρουση Χαμάς-Ισραήλ δείχνει να εξάγει πολλά και κρίσιμα συμπεράσματα για το μέλλον του συστήματος “Iron Dome”
Του Γιάννη Ιωάννου
 |  ΚΟΣΜΟΣ