ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

20χρονος οδηγούσε με 62 mg αλκοόλης στο αίμα

Ο νεαρός οδηγός από την Ρωσία έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε χαντάκι

ΚΥΠΕ

Νεαρός ηλικίας 20 χρόνων από τη Ρωσία, οδηγούσε αυτοκίνητο στο δρόμο Αθηένου – Κόσιης έχοντας στο αίμα του 62 μιλιγκράμ αλκοόλης αντί 22.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία χθες το απόγευμα 20χρονος από τη Ρωσία κάτοικος Λεμεσού, οδηγούσε το αυτοκίνητο του στον παλαιό δρόμο Αθηένου – Κόσιης, έχοντας συνοδηγό 28χρονο από τη Ρωσία κάτοικο Λεμεσού.
 
Σε κάποιο σημείο του δρόμου παρά τη γέφυρα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λάρνακας, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, ο 20χρονος απώλεσε τον έλεγχο του οχήματος του, με αποτέλεσμα να εισέλθει αριστερά σε χαντάκι και να συγκρουστεί σε ανάχωμα.

Από το δυστύχημα τόσο ο οδηγός όσο και ο συνοδηγός τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας.

Οι επί καθήκοντι ιατροί εξέτασαν τον 20χρονο, ο οποίος έφερε εκδορές σε διάφορα μέρη του σώματος του και αφού του παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες απελύθη.

Ο 28χρονος κρατήθηκε προληπτικά για παρακολούθηση στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.
 
Στον οδηγό έγινε προκαταρκτικός έλεγχος αλκοόλης με ένδειξη 62 αντί 22 μιλιγκράμ, ενώ λήφθηκε δείγμα αίματος για περαιτέρω εξετάσεις.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση