ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Αναμένονται βροχές το Σαβατοκυρίακο

Εποχική χαμηλή πίεση και ασταθής αέρια μάζα επηρεάζουν την περιοχή

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Απόψε ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως αίθριος, αλλά στα παράλια θα παρατηρούνται κατά διαστήματα τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Τοπικά πιθανό να σχηματιστεί χαμηλή νέφωση ή αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη, στα δυτικά και τα βόρεια παράλια, αλλά στα υπόλοιπα παράλια μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 15 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, παρόλο που τοπικά στα παράλια και τα ορεινά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Από νωρίς το απόγευμα νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό. Σε καταιγίδα δυνατό να πέσει χαλάζι. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς και σταδιακά τοπικά μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, αλλά, από το μεσημέρι και μετά στα προσήνεμα, μέτριοι ως ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και παροδικά στα νότια ή και σε καταιγίδα μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη, αλλά το απόγευμα στα νότια τοπικά ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 34 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 32 στα νότια, τα ανατολικά και τα βόρεια παράλια, στους 30 στα δυτικά και στους 23 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο το βράδυ θα υπάρχουν παροδικά αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στα παράλια και τα ορεινά, όπου πιθανό να πέσουν μεμονωμένες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ασθενείς και αρχικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη, στα δυτικά και τα βόρεια, αλλά λίγο ταραγμένη στα υπόλοιπα παράλια.

Την Κυριακή και τη Δευτέρα θα υπάρχουν διαστήματα με κυρίως αίθριο καιρό αλλά και περίοδοι με συννεφιά, ενώ αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό, το μεσημέρι και το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Την Τρίτη θα υπάρχουν διαστήματα με κυρίως αίθριο καιρό αλλά και περίοδοι με συννεφιά, που πιθανό να δώσει μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό, το μεσημέρι και το απόγευμα. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση