ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Αίτημα απλοποιημένης διαδικασίας επιδοτήσεων σε πληγέντες παραγωγούς

Στις Βρυξέλλες βρίσκεται ο επίτροπος αγροτικών πληρωμών Τίμης Ευθυμίου

ΚΥΠΕ

Στις Βρυξέλλες βρίσκεται ο επίτροπος αγροτικών πληρωμών Τίμης Ευθυμίου στο πλαίσιο υπηρεσιακών επαφών με στόχο την αναγνώριση των μελλοντικών υποχρεώσεων του οργανισμού μετά και την υιοθέτηση της μεταρρύθμισης της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (ΚΑΠ) της ΕΕ από το Συμβούλιο και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο την προηγούμενη εβδομάδα.

Στόχος της επίσκεψης είναι μεταξύ άλλων η προσαρμογή του ΚΟΑΠ στο νέο θεσμικό πλαίσιο το συντομότερο δυνατό προς όφελος των Κύπριων παραγωγών.

Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές που έπληξαν την Κύπρο το περασμένο Σαββατοκύριακο ο επίτροπος αγροτικών πληρωμών εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία των επαφών του με την Γενική Διεύθυνση Γεωργίας της Κομισιόν και υπέβαλε άμεσα αίτημα για απλοποιημένη διαδικασία χορήγησης των επιδοτήσεων στους πληγέντες παραγωγούς.

Σε δηλώσεις του στον ΚΥΠΕ ο κ. Ευθυμίου ανέφερε τα εξής: "Εκφράζω το συγκλονισμό μου και την ουσιαστική συμπαράσταση μου στους πληγέντες συμπολίτες μου. Άμεσος στόχος του ΚΟΑΠ, στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του, είναι η διευκόλυνση των πληγέντων παραγωγών".

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση