ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 07:13
 

Αλλαγή διοίκησης στις Βρετανικές Βάσεις στην Κύπρο

Είναι ο υποστράτηγος Rob Thomson ο οποίος αντικαθιστά τον μέχρι πρότινος διοικητή των Βάσεων, υποστράτηγο James Illingworth

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Ο υποστράτηγος Rob Thomson είναι ο νέος διοικητής των Βρετανικών Βάσεων στην Κύπρο, ο οποίος αντικαθιστά τον μέχρι πρότινος διοικητή των Βάσεων, υποστράτηγο James Illingworth.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση των Βρετανικών Βάσεων, μετά την τελετή ορκωμοσίας του, ο υποστράτηγος Thomson εξέφρασε τη χαρά του που θα υπηρετήσει από τη θέση του διοικητή του στρατιωτικού και πολιτικού προσωπικού των ΒΒ στην Κύπρο, θεωρώντας το ως μια συναρπαστική πρόκληση για τον ίδιο.

Ανέφερε δε ότι, έχει ενημερωθεί από τον προκάτοχο του "για την εξαίρετη δουλειά που οι άνθρωποι μας κάνουν στην ανατολική Μεσόγειο" και εξέφρασε την ανυπομονησία του να συνεργαστεί στενά με όλους, καθώς και με τους συναδέλφους του στην Κυπριακή Δημοκρατία.

Ο υποστράτηγος Thomson, υπηρετούσε μέχρι πρόσφατα ως στρατιωτικός ακόλουθος της Βρετανίας στο Παρίσι, ενώ έχει υπηρετήσει σε διάφορα πόστα, όπως το Κόσσοβο, το Αφγανιστάν, τη Βόρειο Ιρλανδία και τη Βοσνία. Το 2006 συνεργάστηκε με τις ΒΒ στην Κύπρο, στην επιχείρηση εκκένωσης αμάχων (Operation Highbrow), κατά την οποίαν απομακρύνθηκαν Βρετανοί πολίτες από τη Βηρυτό, κατά τη διάρκεια του πολέμου στο Λίβανο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

Και εγένετο Νέο Κύμα

«"Νέο Κύμα" με παλαιά ...τρωκτικά!!!»
Ai Em  |  10:16

Τα μυστήρια της συνάντησης του Τραμπ με τον Ερντογάν

«Δύο άθλιοι διοικούν τώρα τον κόσμο. »
ΑΚΑ  |  21:13

Επιτέθηκαν σε εθνοφρουρούς σε φυλάκιο της Ε.Φ στον Παχύαμμο

«Είναι φως φανάρι ότι η παρουσία παράνομων μεταναστών στην Κύπρο δεν είναι αναγκαία. Τα καταφέρνουμε ...»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  14:41

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X