ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Αναστάλθηκε η τρίωρη στάση εργασίας στο Τμήμα Δασών

Λήφθηκαν αποφάσεις και δόθηκαν εξηγήσεις

ΚΥΠΕ

Αναστάλθηκε μέχρι την 1η Δεκεμβρίου 2021 η προγραμματισμένη για σήμερα Πέμπτη τρίωρη στάση εργασίας των υπαλλήλων του Τμήματος Δασών, που θα πραγματοποιείτο σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη μη επίλυση του σοβαρού προβλήματος υποστελέχωσης του Τμήματος.

Ο Κλάδος Υπαλλήλων Τμήματος Δασών σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι "η εξέλιξη αυτή προέκυψε μετά από τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο γραφείο του Υπουργού Γεωργίας Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, στην παρουσία του Γενικού Διευθυντή του Υπουργείου, του Διευθυντή του Τμήματος Δασών, του Γενικού Γραμματέα της ΠΑΣΥΔΥ και αντιπροσωπείας του Διοικητικού Συμβουλίου του Τμήματος".

Κατά τη σύσκεψη, ο Υπουργός Γεωργίας "ανακοίνωσε κάποιες αποφάσεις, που λήφθηκαν κατόπιν διαβουλεύσεων με το Υπουργείο Οικονομικών, σε σχέση με την ικανοποίηση των αιτημάτων του Κλάδου και την επίλυση του προβλήματος της υποστελέχωσης".

Επίσης, "δόθηκαν εξηγήσεις για τον τρόπο υλοποίησης των εν λόγω αποφάσεων και τέθηκαν σαφή χρονικά πλαίσια για την υλοποίηση τους".

Πάντως "σε κάθε περίπτωση, η δυνατότητα υλοποίησης των αποφάσεων αυτών, θα διαφανεί και θα κριθεί μέσα στις αμέσως επόμενες μέρες" σημειώνει ο Κλάδος Υπαλλήλων Τμήματος Δασών ο οποίος ανάλογα με την υλοποίηση των αποφάσεων θα επαναξιολογήσει τη λήψη απεργειακών μέτρων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση