ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Διάταγμα στέρησης άδειας στον 37χρονο οδηγό που ήταν μεθυσμένος

Δεν έφερε ούτε προστατευτικό κράνος

ΚΥΠΕ

Διάταγμα στέρησης της άδειας οδήγησης 37χρονου μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης στις 10 Νοεμβρίου 2021 διέταξε σήμερα το επαρχιακό δικαστήριο Αμμοχώστου. Εναντίον του 37χρονου εξετάζονται τα αδικήματα οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης και οδήγηση χωρίς να φέρει προστατευτικό κράνος.

Ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Αμμοχώστου παρουσιάστηκε σήμερα το πρωί άνδρας 37 ετών ο οποίος συνελήφθη γύρω στις 20.40 χθες βράδυ, από μέλη της Τροχαίας Αμμοχώστου.

Το δικαστήριο όρισε ως ημερομηνία για γεγονότα και ποινή την 10η Νοεμβρίου 2021 και εκδόθηκε διάταγμα για αποστέρηση της άδειας οδηγού του 37χρονου μέχρι την ημέρα που θα εκδικαστεί η υπόθεση.

Εναντίον του 37χρονου εξετάζονται τα αδικήματα οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης και οδήγηση χωρίς να φέρει προστατευτικό κράνος.

Σύμφωνα με την αστυνομία στο πλαίσιο τροχονομικών έλεγχων, μέλη της τροχαίας Αμμοχώστου ανέκοψαν για έλεγχο χθες βράδυ μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 37χρονος στην οδό Γιούρι Καγκάριν στην Αγία Νάπα.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, διαπιστώθηκε ότι η μοτοσικλέτα οδηγείτο από άντρα ηλικίας 37 ετών, κάτοικο Αγίας Νάπας.

Ο 37χρονος υποβλήθηκε σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοτέστ με ένδειξη 111mg% αντί 9mg% που είναι το ανώτατο από το Νόμο όριο ενώ η τελική ένδειξη ήταν 80mg% αντί 9mg%.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση