ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Επεισοδιακή σύλληψη 31χρονου - Πρόταξε πιστόλι σε αστυνομικούς και ιδιοκτήτη καφενείου

O συλληφθείς θεάθηκε να πετά έξω από το παράθυρο του οχήματος ένα πιστόλι, το οποίο παραλήφθηκε αργότερα από μέλη της Αστυνομίας

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Τριάντα λεπτά μετά τα μεσάνυκτα, μέλη της Αστυνομίας, ανταποκρίθηκαν σε περιστατικό απόπειρας ληστείας που διαπράχθηκε σε καφενείο στη Λεμεσό. Σύμφωνα με τον 71χρονο διαχειριστή του καφενείου, ενώ βρισκόταν μόνος έξω από το καφενείο του, αντιλήφθηκε ένα αυτοκίνητο, να σταματά απότομα έξω από το υποστατικό του.

Ο οδηγός εξήλθε του οχήματος και υπό την απειλή πιστολιού ζήτησε από τον 71χρονο χρήματα. Ο δράστης έγινε αντιληπτός από άλλα πρόσωπα που βρίσκονταν στην περιοχή με αποτέλεσμα να μπει στο αυτοκίνητό του και να εγκαταλείψει την περιοχή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Λίγο αργότερα μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού, ενώ βρίσκονταν σε μηχανοκίνητη περιπολία, εντόπισαν το ύποπτο όχημα, το οποίο δεν έφερε πίσω πινακίδες εγγραφής, να κινείται στη Βιομηχανική περιοχή του Ύψωνα.

Ο οδηγός του οχήματος αγνόησε τις υποδείξεις των μελών της Αστυνομίας για να σταματήσει το αυτοκίνητό του και αφού πρόταξε πιστόλι εναντίον τους ανέπτυξε ταχύτητα.

Σε κάποιο σημείο ο οδηγός σταμάτησε το όχημά του και αφού κατέβηκε απ΄ αυτό, πρόταξε εκ νέου πιστόλι προς τα μέλη της Αστυνομίας.

Στη συνέχεια εισήλθε εντός του αυτοκινήτου του και διέφυγε, με αποτέλεσμα εναντίον του να ριφθούν προειδοποιητικοί πυροβολισμοί.

Σε κάποια στιγμή ο οδηγός του οχήματος θεάθηκε να πετά έξω από το παράθυρο του οχήματος ένα πιστόλι, το οποίο παραλήφθηκε αργότερα από μέλη της Αστυνομίας.

Το συγκεκριμένο πρόσωπο, εντοπίστηκε λίγο αργότερα από περίπολο της ΑΔΕ Λεμεσού, να τρέχει πεζό σε περιοχή των Πολεμιδιών, με αποτέλεσμα να ανακοπεί. Από εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε, ότι πρόκειται για 31χρονο κάτοικο επαρχίας Λεμεσού. Σε κοντινή απόσταση από το σημείο ανακοπής του, εντοπίστηκε και το όχημά του.

Εναντίον του 31χρονου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα και συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση