ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 13:57
 

Κατεχόμενα: Πλημμύρισαν αυτοκίνητά και σπίτια (φωτος και βίντεο)

Εικόνες αποκάλυψης μετά το έντονο πέρασμα της κακοκαιρίας

Newsroom K

Την «οργή» της φύσης, μέχρι στιγμής, έχουν βιώσει στο πετσί τους οι άνθρωποι στις κατεχόμενες περιοχές, όπου σε πολλές περιοχές έχουν προκληθεί μεγάλες καταστροφές, ενώ λάσπη και νερό κυριαρχούν. Πραγματικός χαλασμός συντελέστηκε, με την «πολιτική άμυνα» να αναλαμβάνει δράση, όπως και όλες τις «αρχές» που έχουν κινητοποιηθεί, σε συνεργασία με εθελοντές.

Όπως αναφέρει η Yeni Duzen, οι υποδομές στα κατεχόμενα δεν μπόρεσαν να αντιμετωπίσουν τον μεγάλο όγκο των βροχών, με αποτέλεσμα ακόμα και οι σημαντικότεροι δρόμοι να κλείσουν για το κοινό, όπως τον Αμμοχώστου-Λευκωσίας. Παρά τις μεγάλες καταστροφές, δεν έχουν σημειωθεί τραυματισμοί πολιτών, προστίθεται στο δημοσίευμα.

Η «πολιτική άμυνα» παρενέβη για τον απεγκλώβισε τέσσερα οχήματα από τις πλημμύρες, καθώς και ανθρώπους που μετέβαιναν στο παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου για να ταξιδέψουν, αλλά παγιδεύτηκαν εξαιτίας των καιρικών συνθηκών. Οι ταξιδιώτες απεγκλωβίστηκαν με την βοήθεια των μελών της «πολιτικής άμυνας» και μεταφέρθηκαν στο αεροδρόμιο με οχήματα των «δημοτικών αρχών».

Οι «δήμοι» έχουν επιστρατεύσει εκσκαφείς, οι οποίοι απομακρύνουν τόνους λάσπης, χώματος και πετρών από τους δρόμους, ώστε να καταστούν προσβάσιμοι ξανά.

 

Πρώην τοπικός αξιωματούχος της κατεχόμενης Λευκωσίας, εγκλωβίστηκε με το όχημά του σε πλημμυρισμένο δρόμο και αποτέλεσε ακόμα έναν διασωθέντα από τις «αρχές».

Το μέγεθος της καταστροφής είναι πιο ολοκληρωμένα αποδοσμένο μέσω των βίντεο που δημοσιεύει η Kibris Postasi:

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Παιδίατροι σέρνουν στα Δικαστήρια τον ΟΚΥπΥ

«1η Ιουνίου 2019 ξεκινάει το ΓεΣΥ»
george  |  09:39

Η Wikipedia προσέφυγε στο ΕΔΑΔ κατά της Τουρκίας

«H Wikipedia ξέρει και τιμωρεί!»
ΑΚΑ  |  08:20

Άρση απομόνωσης της τ/κ πλευράς ζητά από τις ΗΠΑ ο Όζερσαϊ

«Kαι μετά ξύπνησες ο Οζερσάϊ! »
ΑΚΑ  |  08:17

Με την πλάτη στον τοίχο ο Ερντογάν για τους S-400

«To μούτρο θα φάει τα μούτρα του! »
ΑΚΑ  |  08:15

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X