ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 16:35
 

H ΣΕΚ προσφέρει ηλεκτρονικό εξοπλισμό για ενίσχυση προσπάθειας αντιμετώπισης του COVID19

Η ΣΕΚ καλεί τα οργανωμένα σύνολα να συνδράμουν στο μέτρο του δυνατού, στην ενίσχυση της όλης προσπάθειας

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Η ΣΕΚ σε ανακοίνωσή της για την παγκόσμια ημέρα υγείας, αναφέρει ότι θα προσφέρει 30 εξειδικευμένα“tablets” για πλήρη κάλυψη των αναγκών εφαρμογής της ηλεκτρονικής πλατφόρμας (Εθνική Πλατφόρμα Ηλεκτρονικής Υγείας) για την ενδονοσοκομειακή και εξ’ αποστάσεως παρακολούθηση των περιστατικών που σχετίζονται με τον κορωνοϊό.

«Στο πλαίσιο της κοινωνικής της ευαισθησίας και υπευθυνότητας, όπως και σε πνεύμα αλληλεγγύης, η ΣΕΚ, παράλληλα με άλλες εθελοντικές πρωτοβουλίες και δράσεις που έχει ήδη αναλάβει, προσφέρει 30 εξειδικευμένα“tablets” για πλήρη κάλυψη των αναγκών εφαρμογής της ηλεκτρονικής πλατφόρμας (Εθνική Πλατφόρμα Ηλεκτρονικής Υγείας) για την ενδονοσοκομειακή και εξ’ αποστάσεως παρακολούθηση των περιστατικών που σχετίζονται με τον κορωνοϊό», αναφέρει.

Η ΣΕΚ καλεί τα οργανωμένα σύνολα να συνδράμουν στο μέτρο του δυνατού, στην ενίσχυση της όλης προσπάθειας. Ταυτόχρονα, καλεί όλους να επιδείξουν πειθαρχία και αυτοσυγκράτηση, με πλήρη συμμόρφωση προς τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και εφαρμογή των προνοιών που προκύπτουν από τα μέτρα.

«Παραμένουμε σοβαροί, υπεύθυνοι και αλληλέγγυοι. Μένουμε σπίτι και συμβάλλουμε ώστε να τα καταφέρουμε, τονίζοντας με βεβαιότητα πως, θα τα καταφέρουμε», αναφέρει.

Παράλληλα η ΣΕΚ εκφράζει για ακόμα μία φορά τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη της προς το σύνολο των επαγγελματιών υγείας για τον ρόλο που διαδραματίζουν στη διατήρηση και ενίσχυση της παγκόσμιας υγείας.

«Ιδιαίτερα σήμερα, με την ανάγκη διαχείρισης και επίλυσης των προβλημάτων που δημιουργούνται από τον κορωνοϊό, ο ρόλος και η σημασία του έργου που επιτελεί το προσωπικό στον τομέα της υγείας, γίνονται ακόμα πιο ευδιάκριτα και καθοριστικά για την επαναφορά και διασφάλιση της δημόσιας υγείας και ασφάλειας. Μαζί μ’ εσάς, θα τα καταφέρουμε», αναφέρει.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Υγεία  | 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Το Plan B του Νίκαρου, οι μετοχές του Πετρίδη και ο θυμωμένος πρίγκιπας 

«Κάποιοι πολιτικοί να αφήσουν τα προσωπικά τους τερτίπια και να στεφτούν το καλό του τόπου για να μην ...»
Leon  |  12:17

#PoliticsBlog Το Plan B του Νίκαρου, οι μετοχές του Πετρίδη και ο θυμωμένος πρίγκιπας 

«Η βουλή των λαϊκιστών Πορδίκη, Καμένης, Ελαμάκια και συνεργατιστή κλέφτη Κουλία- ΕΔΕΚ & ΔΗΚΟ βυθίζουν ...»
Αρμαγεδών  |  11:25

Την Τετάρτη ξανά στις αγορές η Κύπρος

«Αγαπητέ κύριε / μα   Καλώς ήλθατε στο σπίτι του παρόχου δανείων !!! Προσφέρουμε προσωπικά δάνεια, ...»
mr scott  |  17:39

Την Τετάρτη ξανά στις αγορές η Κύπρος

«Αγαπητέ κύριε / μα   Καλώς ήλθατε στο σπίτι του παρόχου δανείων !!! Προσφέρουμε προσωπικά δάνεια, ...»
mr scott  |  17:39

Υγεία: Τελευταία Ενημέρωση

Είναι βραβευμένη και πιστοποιημένη διεθνώς και πληροί τις βασικές απαιτήσεις όλων των σχετικών Ευρωπαϊκών Οδηγιών Ιατρικών Συσκευών.

My Digital Doctor: Η νέα εφαρμογή ελέγχου ιατρικών συμπτωμάτων με τεχνολογία Artificial Intelligence ειδικά για το πελατολόγιο της Universal Life!

H εφαρμογή είναι η πρώτη που επικυρώθηκε επιστημονικά και παρουσίασε 91% ακρίβεια στην αξιολόγηση ιατρικών συμπτωμάτων σύμφωνα ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΥΓΕΙΑ
X