ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

H ΣΕΚ προσφέρει ηλεκτρονικό εξοπλισμό για ενίσχυση προσπάθειας αντιμετώπισης του COVID19

Η ΣΕΚ καλεί τα οργανωμένα σύνολα να συνδράμουν στο μέτρο του δυνατού, στην ενίσχυση της όλης προσπάθειας

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Η ΣΕΚ σε ανακοίνωσή της για την παγκόσμια ημέρα υγείας, αναφέρει ότι θα προσφέρει 30 εξειδικευμένα“tablets” για πλήρη κάλυψη των αναγκών εφαρμογής της ηλεκτρονικής πλατφόρμας (Εθνική Πλατφόρμα Ηλεκτρονικής Υγείας) για την ενδονοσοκομειακή και εξ’ αποστάσεως παρακολούθηση των περιστατικών που σχετίζονται με τον κορωνοϊό.

«Στο πλαίσιο της κοινωνικής της ευαισθησίας και υπευθυνότητας, όπως και σε πνεύμα αλληλεγγύης, η ΣΕΚ, παράλληλα με άλλες εθελοντικές πρωτοβουλίες και δράσεις που έχει ήδη αναλάβει, προσφέρει 30 εξειδικευμένα“tablets” για πλήρη κάλυψη των αναγκών εφαρμογής της ηλεκτρονικής πλατφόρμας (Εθνική Πλατφόρμα Ηλεκτρονικής Υγείας) για την ενδονοσοκομειακή και εξ’ αποστάσεως παρακολούθηση των περιστατικών που σχετίζονται με τον κορωνοϊό», αναφέρει.

Η ΣΕΚ καλεί τα οργανωμένα σύνολα να συνδράμουν στο μέτρο του δυνατού, στην ενίσχυση της όλης προσπάθειας. Ταυτόχρονα, καλεί όλους να επιδείξουν πειθαρχία και αυτοσυγκράτηση, με πλήρη συμμόρφωση προς τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και εφαρμογή των προνοιών που προκύπτουν από τα μέτρα.

«Παραμένουμε σοβαροί, υπεύθυνοι και αλληλέγγυοι. Μένουμε σπίτι και συμβάλλουμε ώστε να τα καταφέρουμε, τονίζοντας με βεβαιότητα πως, θα τα καταφέρουμε», αναφέρει.

Παράλληλα η ΣΕΚ εκφράζει για ακόμα μία φορά τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη της προς το σύνολο των επαγγελματιών υγείας για τον ρόλο που διαδραματίζουν στη διατήρηση και ενίσχυση της παγκόσμιας υγείας.

«Ιδιαίτερα σήμερα, με την ανάγκη διαχείρισης και επίλυσης των προβλημάτων που δημιουργούνται από τον κορωνοϊό, ο ρόλος και η σημασία του έργου που επιτελεί το προσωπικό στον τομέα της υγείας, γίνονται ακόμα πιο ευδιάκριτα και καθοριστικά για την επαναφορά και διασφάλιση της δημόσιας υγείας και ασφάλειας. Μαζί μ’ εσάς, θα τα καταφέρουμε», αναφέρει.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Υγεία  | 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

Σε ποιανού τη φάρα

«Εύγε κύριε Παράσχο. Εξαίρετο άρθρο.»
Άσχετος  |  22:30

Τα παιδιά είναι η αντανάκλασή μας

«ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ… ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ Δεν επικροτώ όλα τα σημεία τα οποία χρησιμοποιεί στις εικόνες του ...»
Ανδρεας Κωνσταντινιδης, ΒΑ, ΜΑ  |  13:25

Επενδύοντας στον φόβο, στον πόνο, στο μίσος

«Ψυχραιμία και έξυπνες κινήσεις αλλά όχι δειλία. Η εποχή του κατευνασμού με την Τουρκία τέλειωσε με ...»
Leon  |  09:39

#PoliticsBlog Πόσο μακριά μπορούμε να πάμε με τον Μακρόν;

«Oυτε στην εποχη Βενιζελου,ηρθε καποια Μεγαλη Δυναμη να πολεμησει για παρτυ μας την Οθωμανικη ...»
Γιωργος Χ  |  22:05

Υγεία: Τελευταία Ενημέρωση