ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Υπό τριήμερη κράτηση 34χρονος για υπόθεση πλαστογραφίας

Ο εξεταστής της υπόθεσης ανέφερε πως οι εξετάσεις της Αστυνομίας βρίσκονται στο αρχικό τους στάδιο και πως μέχρι στιγμής έχουν ληφθεί τέσσερις καταθέσεις

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Διάταγμα κράτησης τριών ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 34χρονου για υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου και εξασφάλιση εγγραφής με ψευδείς παραστάσεις προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο 34χρονος προσήχθη το Σάββατο, ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου. Ο εξεταστής της υπόθεσης ανέφερε πως οι εξετάσεις της Αστυνομίας βρίσκονται στο αρχικό τους στάδιο και πως μέχρι στιγμής έχουν ληφθεί τέσσερις καταθέσεις.

Πρόσθεσε πως για ολοκλήρωση του ανακριτικού έργου αναμένεται να ληφθούν ακόμη περίπου δεκαπέντε καταθέσεις από το εργασιακό, οικογενειακό, και φιλικό περιβάλλον του υπόπτου. Είπε επίσης πως κάποιες εξ αυτών θα ληφθούν με διερμηνέα , πράγμα που καθιστά της διαδικασία χρονοβόρα, ενώ θα γίνουν εξετάσεις και θα ληφθεί κατάθεση από λειτουργό του Γραφείου Κοινωνικών Ασφαλίσεων Πάφου.

Ακόμη, σημείωσε ο κ. Νικολάου, εξετάσεις θα γίνουν για να διαπιστωθεί κατά πόσο ο ύποπτος παρουσίασε οπουδήποτε αλλού την ίδια λετονική ταυτότητα. Επίσης θα γίνουν εξετάσεις σε συνεργασία με την Ιντερπόλ Λετονίας για να διαπιστωθεί κατά πόσον η ταυτότητα είναι κλοπιμαία.

Ο εξεταστής της υπόθεσης σημείωσε πως τυχόν απόλυση του υπόπτου δύναται να επηρεάσει το ανακριτικό έργο της Αστυνομίας, αφού υπάρχει το ενδεχόμενο να επηρεαστούν μάρτυρες , όπως είπε. Έθεσε δε, καιι το ενδεχόμενο διαφυγής του στο εξωτερικό ή στις κατεχόμενες περιοχές.

Σημειώνεται πως ο 34χρονος είχε ζητήσει από ένα πρόσωπο να μεταβεί στην τράπεζα και να του ανοίξει λογαριασμό στο όνομα του. Από τις εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε ότι εκ πρώτης όψεως το δελτίο ταυτότητας που παρουσιάστηκε είναι πλαστό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Αρμόδιον ζητώ!

«Και ο κτίστης θα ηθελε ( μπορεί και είναι) καλλιτέχνης, όπως και πολλοί άλλοι ιδιώτες... βασικά όλοι ...»
Αρμαγεδών  |  20:40

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση