ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Υπό τριήμερη κράτηση 34χρονος για υπόθεση πλαστογραφίας

Ο εξεταστής της υπόθεσης ανέφερε πως οι εξετάσεις της Αστυνομίας βρίσκονται στο αρχικό τους στάδιο και πως μέχρι στιγμής έχουν ληφθεί τέσσερις καταθέσεις

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Διάταγμα κράτησης τριών ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 34χρονου για υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου και εξασφάλιση εγγραφής με ψευδείς παραστάσεις προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο 34χρονος προσήχθη το Σάββατο, ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου. Ο εξεταστής της υπόθεσης ανέφερε πως οι εξετάσεις της Αστυνομίας βρίσκονται στο αρχικό τους στάδιο και πως μέχρι στιγμής έχουν ληφθεί τέσσερις καταθέσεις.

Πρόσθεσε πως για ολοκλήρωση του ανακριτικού έργου αναμένεται να ληφθούν ακόμη περίπου δεκαπέντε καταθέσεις από το εργασιακό, οικογενειακό, και φιλικό περιβάλλον του υπόπτου. Είπε επίσης πως κάποιες εξ αυτών θα ληφθούν με διερμηνέα , πράγμα που καθιστά της διαδικασία χρονοβόρα, ενώ θα γίνουν εξετάσεις και θα ληφθεί κατάθεση από λειτουργό του Γραφείου Κοινωνικών Ασφαλίσεων Πάφου.

Ακόμη, σημείωσε ο κ. Νικολάου, εξετάσεις θα γίνουν για να διαπιστωθεί κατά πόσο ο ύποπτος παρουσίασε οπουδήποτε αλλού την ίδια λετονική ταυτότητα. Επίσης θα γίνουν εξετάσεις σε συνεργασία με την Ιντερπόλ Λετονίας για να διαπιστωθεί κατά πόσον η ταυτότητα είναι κλοπιμαία.

Ο εξεταστής της υπόθεσης σημείωσε πως τυχόν απόλυση του υπόπτου δύναται να επηρεάσει το ανακριτικό έργο της Αστυνομίας, αφού υπάρχει το ενδεχόμενο να επηρεαστούν μάρτυρες , όπως είπε. Έθεσε δε, καιι το ενδεχόμενο διαφυγής του στο εξωτερικό ή στις κατεχόμενες περιοχές.

Σημειώνεται πως ο 34χρονος είχε ζητήσει από ένα πρόσωπο να μεταβεί στην τράπεζα και να του ανοίξει λογαριασμό στο όνομα του. Από τις εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε ότι εκ πρώτης όψεως το δελτίο ταυτότητας που παρουσιάστηκε είναι πλαστό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

Υποψήφιος με την ΔΗΠΑ ο Αντρέας Πιτσιλλίδης

«Πολιτικοί τυχοδιώκτες της Κύπρου ενωθείτε!!!!!»
Γιάννης Σαβεριάδης  |  22:21

Μας πήρε ο δαίμονας

«Η ε/κ αρχουσα ταξη απο το 1955, δια πυρος και σίδηρου, επιδιωξε τη μονοπωληση της εξουσιας, στη Κυπρο, ...»
levant  |  20:24

Συνάντηση Αβέρωφ-Σιζόπουλου για τους προϋπολογισμούς

«Κορώνες σούπερ πατριωτισμού και μάχης κατά της Διαφθοράς από τον Σιζόπουλο αλλά εντελώς τυχαίως η Προεδρία ...»
Γιάννης Σαβεριάδης  |  16:21

Επιστολή Αναστασιάδη προς πρόεδρο Ένωσης Συντακτών

«Και ο Θιασάρχης του Μεγάλου Μας Τσίρκου παρελαύνει χωρίς καμμία αιδώ κι αποδοχή ευθυνών γιά τι κατά ...»
Γιάννης Σαβεριάδης  |  16:18

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

Στο καλό σενάριο, η αποκλιμάκωση των υφιστάμενων μέτρων, σύμφωνα με την τάση των επιδημιολόγων, θα πραγματοποιηθεί σταδιακά.

Σε τρεις φάσεις η άρση του Lockdown

Η επαναφορά στην κανονικότητα και οι φόβοι των ειδικών για νέο κύμα της πανδημίας που θα παρατείνει τους περιορισμούς
Του Απόστολου Τομαρά
 |  ΥΓΕΙΑ