ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Louis Infinity Blue, το boutique hotel που έλειπε από την Περνέρα

Το ατελείωτο μπλε του Πρωταρά έδωσε το όνομα του στο νέο ξενοδοχείο

Δελτίο Τύπου

Το άπειρο μπλε της θάλασσας του Πρωταρά βρήκε το ξενοδοχείο που του έλειπε με το πιο ταιριαστό όνομα που θα μπορούσε να έχει: «Louis Infinity Blue», το νέο «διαμάντι» της συλλογής της εταιρείας Louis.

Το νέο boutique hotel αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του για τους πρώτους επισκέπτες μέσα στην άνοιξη και φέρνει μία νέα πρόταση στην βραβευμένη με γαλάζια σημαία παραλία Περνέρα στον Πρωταρά

Το Louis Infinity Blue αποτελείται από 50 πολυτελέστατα δωμάτια, εκ των οποίων 30 σουίτες, 8 superior σουίτες και τα υπόλοιπα στην κατηγορία superior studios. To τουριστικό θέρετρο απευθύνεται αποκλειστικά σε ενήλικες και αναμένεται να ενθουσιάσει τους επισκέπτες με το εκπληκτικό “Open Kitchen Restaurant”, το «Open Kitchen Bar” στην εξωτερική πισίνα του ξενοδοχείου και φυσικά το εκπληκτικό pool bar με θέα το απέραντο γαλάζιο.

Θα διακοσμηθεί σε γήινα χρώματα, στις αποχρώσεις του μοναδικού μπλε της θάλασσας του Πρωταρά και έρχεται για να προσφέρει μια διαφορετική πρόταση σε όσους έχουν αγαπήσει την υπέροχη περιοχή Περνέρα.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση