ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Αυτά είναι τα νέα αθλητικά πακέτα της Cablenet

Οι Συνδρομητές των συγκεκριμένων πακέτων ή επιπρόσθετων υπηρεσιών θα πρέπει να επιλέξουν, χωρίς οποιαδήποτε χρέωση πρόωρου τερματισμού

Newsroom K

Η Cablenet ανταποκρινόμενη με τη σειρά της σε ένα πάγιο αίτημα του ποδοσφαιρόφιλου τηλεοπτικού κοινού, ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες ότι από φέτος, όλοι οι αγώνες του Κυπριακού Πρωταθλήματος και Κυπέλλου, καθώς και οι πιο δημοφιλείς διεθνείς ποδοσφαιρικές διοργανώσεις θα μεταδίδονται και από τις τρεις τηλεοπτικές πλατφόρμες.

Στο πλαίσιο αυτό, η Cablenet ενημερώνει, βάσει και των Συμβάσεων με τους Συνδρομητές, ότι από την
31 Ιουλίου 2020 τερματίζεται η διάθεση της υπηρεσίας Cablenet Sports For All.

Επιπρόσθετα, από τις 31 Οκτωβρίου 2020 τερματίζεται για τους υφιστάμενους Συνδρομητές η παροχή των πακέτων Connect Sports 20M, Connect Sports 60M και Connect Sports 120M, καθώς και οι επιπρόσθετες υπηρεσίες Cablenet Sports Lite, Cablenet Sports Full και Cablenet Sports For All. Οι Συνδρομητές των συγκεκριμένων πακέτων ή επιπρόσθετων υπηρεσιών θα πρέπει να επιλέξουν, χωρίς οποιαδήποτε χρέωση πρόωρου τερματισμού, ένα από τα παρακάτω νέα πακέτα προσφορών, τα οποία θα είναι εμπορικά διαθέσιμα από την 1η Αυγούστου 2020. Τα παρακάτω πακέτα θα διατίθενται σε προσφορά έως και τις 30 Σεπτεμβρίου 2020.

Τα νέα αθλητικά πακέτα Football CY+ και Football EU+ προϋποθέτουν επιλογή μιας από τις βασικές Υπηρεσίες Internet. Ενώ, το Football EU+ προϋποθέτει και επιλογή μιας από τις βασικές Υπηρεσίες Τηλεόρασης. Οι Συνδρομητές έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν την Υπηρεσία Internet και την Υπηρεσία Τηλεόρασης της επιλογής τους, ώστε να προσαρμόσουν τα παραπάνω πακέτα στις δικές τους ανάγκες.

Οι συνολικές μηνιαίες τιμές των πακέτων προϋποθέτουν 24μηνο συμβόλαιο και ισχύουν για όλη τη διάρκεια του 24μηνου συμβολαίου.

Χωρίς 24μηνο συμβόλαιο οι τιμές διαμορφώνονται στα €54,80 για το Football CY+, €51,70 για το Football EU+ και €76,60 για το Football For All.

Οι τιμές των παραπάνω πακέτων διαμορφώνονται ανάλογα με την επιλογή Υπηρεσίας Internet και Υπηρεσίας Τηλεόρασης.

Τα νέα αθλητικά πακέτα περιλαμβάνουν τα παρακάτω κανάλια:

Επιπλέον, τα νέα αθλητικά πακέτα Football CY+ και Football EU+ μπορούν να συνδυαστούν με το πακέτο Connect Xtra 60M, ως επιπρόσθετη υπηρεσία.

Εναλλακτικά, οι υφιστάμενοι Συνδρομητές των πακέτων Connect Sports 20M, Connect Sports 60M και Connect Sports 120M, καθώς και των επιπρόσθετων υπηρεσιών Cablenet Sports Lite, Cablenet Sports Full και Cablenet Sports For All, έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν, χωρίς οποιαδήποτε χρέωση πρόωρου τερματισμού, μια από τις εμπορικά διαθέσιμες υπηρεσίες ή προσφορές της Cablenet.

Σε περίπτωση που οποιοσδήποτε Συνδρομητής των πιο πάνω υπηρεσιών και πακέτων επιθυμεί να τερματίσει το πακέτο ή την υπηρεσία του ή να μεταβεί σε κάποιο άλλο εμπορικά διαθέσιμο πακέτο ή υπηρεσία, λόγω της συγκεκριμένης αλλαγής, έχει το δικαίωμα να το πράξει χωρίς οποιαδήποτε χρέωση πρόωρου τερματισμού, μέχρι την 31η Οκτωβρίου 2020.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνιση, παρακαλούμε όπως καλέσετε στο Κέντρο Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης 130, επισκεφθείτε ένα από τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πελατών μας ή μπείτε στην ιστοσελίδα μας www.cablenet.com.cy 

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Σε ποιανού τη φάρα

«Εύγε κύριε Παράσχο. Εξαίρετο άρθρο.»
Άσχετος  |  22:30

Τα παιδιά είναι η αντανάκλασή μας

«ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ… ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ Δεν επικροτώ όλα τα σημεία τα οποία χρησιμοποιεί στις εικόνες του ...»
Ανδρεας Κωνσταντινιδης, ΒΑ, ΜΑ  |  13:25

Επενδύοντας στον φόβο, στον πόνο, στο μίσος

«Ψυχραιμία και έξυπνες κινήσεις αλλά όχι δειλία. Η εποχή του κατευνασμού με την Τουρκία τέλειωσε με ...»
Leon  |  09:39

#PoliticsBlog Πόσο μακριά μπορούμε να πάμε με τον Μακρόν;

«Oυτε στην εποχη Βενιζελου,ηρθε καποια Μεγαλη Δυναμη να πολεμησει για παρτυ μας την Οθωμανικη ...»
Γιωργος Χ  |  22:05

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

Η Παγκόσμια Ημέρα Αλτσχάιμερ έχει στόχο, τόσο την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για τους νοσούντες και τις οικογένειές τους, όσο και για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση.

Με χρηματική δωρεά στη Στέγη Ευγηρίας «ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ» τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Αλτσχάιμερ, η φαρμακοβιομηχανία Remedica

Η εταιρεία θα συνεχίσει να έχει ενεργό ρόλο στην κοινωνία και να βρίσκεται στο πλευρό της κοινωνίας αλλά και των ευάλωτων ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
X