ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 20:06
 

Γαμήλιος τουρισμός: Περιορίστηκαν οι επιπτώσεις λόγω Thomas Cook

Ελάχιστες ακυρώσεις γάμων για το 2020 και το 2021

Newsroom K

Η κατάρρευση της Thomas Cook είχε ιδιαίτερες επιπτώσεις γενικότερα στον τουρισμό αλλά και σε ειδικές μορφές τουρισμού όπως είναι ο γαμήλιος τουρισμός, για τον οποίο είχε εκφραστεί μεγάλη ανησυχία για τον περιορισμό των ζημιών. Σε ανακοίνωση της η BookYourWeddingDay.com, η παγκόσμια καινοτόμος πλατφόρμα γαμήλιου τουρισμού, αμέσως μετά την είδηση της κατάρρευσης της αναφέρει ότι αμέσως μετά την είδηση της χρεωκοπίας της εταιρείας, προχώρησε στις απαραίτητες ενέργειες για περιορισμό των ακυρώσεων στους γάμους που είχαν προγραμαμτιστεί για το 2020 και το 2021.

Αποτελώντας τη μοναδική οργανωμένη πλατφόρμα με άμεση πρόσβαση σε στοιχεία επικοινωνίας επηρεαζόμενων ζευγαριών που είχαν προγραμματίσει το γάμο τους σε Κύπρο και Ελλάδα με τη Thomas Cook, καθώς οι κρατήσεις έγιναν μέσω του BookYourWeddingDay.com, η εταιρεία έθεσε σε εφαρμογή στρατηγικό πλάνο με στόχο την αποφυγή του ενδεχόμενου ακυρώσεων, που θα επέφεραν ντόμινο αρνητικών επιπτώσεων τόσο στο γαμήλιο τουριστικό ρεύμα, όσο και στην οικονομία γενικότερα. Η ομάδα του BookYourWeddingDay.com, έχοντας την υποδομή, επικοινώνησε συνολικά με 1868 ζευγάρια από το Ηνωμένο Βασίλειο, διαβεβαιώνοντάς τους ότι οι προγραμματισμένοι γάμοι τους παραμένουν ασφαλείς.

Η Ιδρύτρια και Διευθύνουσα Σύμβουλος της πλατφόρμας BookYourWeddingDay.com κα. Μαρία Ευριπίδη δήλωσε σχετικά: «κατ’ αρχήν θα θέλαμε να εκφράσουμε τη αμέριστη συμπαράστασή μας στους υπαλλήλους της Thomas Cook που έχασαν τη δουλειά τους, αλλά και στις χιλιάδες επηρεαζόμενους ταξιδιώτες που έμειναν εκτεθειμένοι από την εν λόγω αρνητική εξέλιξη. Η ομάδα του BookYourWeddingDay.com δούλεψε πολύ σκληρά αμέσως μετά τη γνωστοποίηση της είδησης, επιχειρώντας μέσω της προσωπικής τηλεφωνικής επαφής με όλα τα επηρεαζόμενα ζευγάρια να μην υπάρξει σημαντικός αριθμός ακυρώσεων για τα επόμενα δύο χρόνια, μετριάζοντας έτσι τις επιπτώσεις». «Αυτό που πετύχαμε ήταν πολύ σημαντικό», τόνισε.

Αναφερόμενη στις εναλλακτικές εισηγήσεις που δόθηκαν για εξυπηρέτηση των ζευγαριών όσον αφορά τις προεπιλεγμένες ημερομηνίες διεξαγωγής του γάμου τους, όπως εξήγησε η κα. Ευριπίδη, αυτές αφορούσαν είτε μέσω του ταξιδιωτικού κολοσσού TUI, με τον οποίο επίσης η πλατφόρμα BookYourWeddingDay.com διατηρεί από την 1η Μαρτίου 2017 στρατηγική συνεργασία, είτε άλλων ταξιδιωτικών πρακτόρων που προσφέρουν πακέτα γάμων.

Σε ότι αφορά τους προγραμματισμένους γάμους για το υπόλοιπο του 2019, όπως εξήγησε η κα. Ευριπίδη, «Παρόλο που κάποια ζευγάρια κατάφεραν να επαναδιευθετήσουν την κράτηση του γάμου τους, δυστυχώς η χρονική περίοδος ήταν αποτρεπτική λόγω του απαραίτητου επιπρόσθετου κόστους για την πραγματοποίηση του γάμου τους, κάτι που ήταν αναμενόμενο».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Αυτοί οι δρόμοι κλείνουν σήμερα στη Λευκωσία

«Ποια η σκοπιμότητα ; Στην ανάρτηση της ‘Καθημερινής’ στο διαδίκτυο, σήμερα, Δευτέρα 17 /2 / 2020, ...»
YIANNOULIS  |  10:21

Ν. Νουρής: Στοπ σε εικονικούς φοιτητές και γάμους για άσυλο

«Κύριε Υπουργέ, θα σου βγάλω το καπέλο αν καταφέρεις αυτό που οι προηγούμενοι υπουργοί δεν κατόρθωσαν ...»
ΑΚΑ  |  09:49

Πρώην και νυν ΥΠΟΙΚ αντιδρούν κατά Άντρου

«ΤΟ ΔΙΣ ΕΞΑΜΑΡΤΕΙΝ… Οπωσδήποτε, με τις εμπειρίες, που ελπίζω να αποκτήσατε, στη διαχείριση των οικονομικών ...»
YIANNOULIS  |  13:22

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

Συνεχίζονται οι εργασίες στους υπόγειους χώρους στάθμευσης, η διαδικασία υγρομόνωσης και η πασσάλωση του Private Oasis.

Το Trilogy Limassol Seafront ξεπερνά την επιφάνεια του εδάφους, με τις κατασκευαστικές εργασίες και των τριών πύργων να προχωρούν βάσει χρονοδιαγράμματος

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την πρόοδο που έχει σημειωθεί μέχρι σήμερα, αλλά και με το επίπεδο επαγγελματισμού και ασφάλειας ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
X