ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Gordian: Πολυτελείς κατοικίες σε Λευκωσία και Λεμεσό

Πολυτελή σπίτια 3ων, 4ων και 5 υπνοδωματίων διαθέτει προς πώληση η Gordian.

Δελτίο Τύπου

Πολυτελή σπίτια 3ων, 4ων και 5 υπνοδωματίων διαθέτει προς πώληση η Gordian. Οι διώροφες κατοικίες βρίσκονται σε προνομιούχες περιοχές, στο Montparnasse και στη Δασούπολη στη Λευκωσία, και στον Άγιο Αθανάσιο στη Λεμεσό.

Πιο κάτω αναλυτικά οι πληροφορίες για κάθε ακίνητο:

Οικία 3 υπνοδωματίων στο Montparnasse, ΛευκωσίαΤο ακίνητο βρίσκεται στην προνομιούχα περιοχή Montparnasse στη Λευκωσία και αφορά διώροφη οικία 3 υπνοδωματίων, με συνολικό εσωτερικό εμβαδόν 541 τ.μ., επιπλέον 250 τ.μ. υπόγειο και πισίνα. Η κατοικία είναι χτισμένη εντός δύο οικοπέδων με συνολικό εμβαδόν γης 1,274 τ.μ., σε σημείο εύκολης και γρήγορης πρόσβασης σε όλες τις απαραίτητες ανέσεις. Το ακίνητο είναι άμεσα διαθέσιμο στη τιμή του €1,500,000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Οικία 4 υπνοδωματίων στη Δασούπολη, Λευκωσία


Το ακίνητο αφορά διώροφη οικία 4 υπνοδωματίων με πισίνα που βρίσκεται σε διπλό οικόπεδο, στην προνομιακή περιοχή της Δασούπολης, περίπου 250μ. από τις κεντρικές εγκαταστάσεις της ATHK και 610μ. από το Λύκειο Δασουπόλεως. Το διπλό οικόπεδο έχει συνολική επιφάνεια 1,376 τ.μ., ενώ οι εσωτερικοί χώροι της οικίας έχουν εμβαδόν 550 τ.μ. με επιπλέον 106 τ.μ. στεγασμένες και αστέγαστες βεράντες. Η οικία ολοκληρώθηκε το 1985, ενώ έχει πρόσφατα ανακαινιστεί. Σχεδιάστηκε από τον παγκοσμίου φήμης αρχιτέκτονα Νεοπτόλεμο Μιχαηλίδη και είναι άμεσα διαθέσιμη. Η τιμή πώλησης του ακινήτου ανέρχεται στα €1,550,000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Κατοικία 5 υπνοδωματίων στον Άγιο Αθανάσιο, Λεμεσό


Η ανεξάρτητη αυτή κατοικία αποτελείται από υπόγειο, πρώτο και δεύτερο όροφο. Καλύπτει συνολική επιφάνεια 600 τ.μ. σε οικόπεδο 926 τ.μ., ενώ διαθέτει 5 υπνοδωμάτια και 5 μπάνια. Διαθέτει επίσης πισίνα σε ημιτελή μορφή. Το ακίνητο πωλείται στην τιμή του €1,050,000. Για περισσότερες πληροφορίες και τρισδιάστατο βίντεο ΕΔΩ.

Για περισσότερες πληροφορίες ή/και αιτήσεις ενδιαφέροντος σχετικά με όλα τα GoResidential ακίνητα της Gordian, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα ΕΔΩ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση