ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Η cdbbank ασημένιος χορηγός του 8ου International Funds Summit

Η Τράπεζα στηρίζει ενεργά τις προσπάθειες για προώθηση της Κύπρου ως ελκυστικού προορισμού για εγγραφή επενδυτικών ταμείων

Δελτίο Τύπου

Ενισχύοντας την προσπάθεια για την ανάπτυξη του τομέα των επενδυτικών ταμείων και την προώθηση της Κύπρου ως ελκυστικού επενδυτικού προορισμού, η cdbbank συμμετείχε ως ασημένιος χορηγός στο 8ο International Funds Summit & Expo που πραγματοποιήθηκε στις 7 και 8 Νοεμβρίου στη Λευκωσία.

Το συνέδριο με θέμα ''Insights for 2023 and beyond'', διοργάνωσαν ο Κυπριακός Οργανισμός Επενδυτικών Ταμείων (CIFA) και ο Οργανισμός Invest Cyprus και τελούσε υπό την αιγίδα του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Νίκου Αναστασιάδη και της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Κύπρου. Στο συνέδριο έδωσαν δυναμικά το παρών τους περισσότεροι από 500επαγγελματίες του κλάδου και εκπρόσωποι επενδυτικών ταμείων από χώρες του εξωτερικού, ενώ συμμετείχαν συνολικά 54 διακεκριμένοι ομιλητές, μεταξύ των οποίων ο Υπουργός Οικονομικών, κ. Κωνσταντίνος Πετρίδης.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το ραγδαία εξελισσόμενο ρυθμιστικό πλαίσιο που επικρατεί στον παγκόσμιο τομέα διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων, καθώς επίσης για τις ευκαιρίες αλλά και τις προκλήσεις που παρουσιάζονται στον τομέα των επενδυτικών ταμείων. Ειδική αναφορά έγινε στον ταχέως αναπτυσσόμενο τομέα της καινοτομίας και της τεχνολογίας, ενώ πραγματοποιήθηκαν παρουσιάσεις και εποικοδομητικές συζητήσεις με ανταλλαγή απόψεων και ιδεών από όλες τις πλευρές.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να επισκεφθούν τον εκθεσιακό χώρο της cdbbank, να συζητήσουν με στελέχη της και να ενημερωθούν για τις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες που παρέχει στον τομέα των επενδυτικών ταμείων και της διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων. Διαδραματίζοντας κομβικό ρόλο στη χρηματοοικονομική σκηνή του τόπου, η cdbbank παρέχει υπηρεσίες θεματοφυλακής, διαχείρισης και φύλαξης κεφαλαίων. Βασικός στόχος της Τράπεζας είναι η επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος για τους πελάτες της, μέσα από την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών και την αποτελεσματική κάλυψη των αναγκών τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση