ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η Hewlett Packard Enterprise, Southern Europe, επιβραβεύει την GCC

Η GCC σχεδίασε και υλοποίησε σημαντικά και πολύπλοκα έργα τεχνολογίας, που διασφαλίζουν τον ψηφιακό μετασχηματισμό των πελατών

Δελτίο Τύπου

Σε ειδική εκδήλωση που έγινε στα πλαίσια του παγκόσμιου συνεδρίου ”HPE Global Partners Summit 2019”, που έλαβε χώρα στο Λάς Βέγκας, η GCC βραβεύτηκε ως o «Κορυφαίος παροχέας λύσεων της HPE σε Ελλάδα και Κύπρο».

Η φετινή βράβευση της GCC, όπως και οι βραβεύσεις των προηγούμενων χρόνων, και η συνεχής αναγνώριση που λαμβάνει από την HPE, μιας εκ των κορυφαίων εταιρειών τεχνολογίας στον κόσμο, οφείλεται μεταξύ άλλων στην επιτυχή και σταθερή συνεργασία της εταιρίας με την HPE, όπως επίσης και στις επιδόσεις της εταιρίας, βάσει προκαθορισμένων και μετρήσιμων κριτηρίων.

Η GCC σχεδίασε και υλοποίησε σημαντικά και πολύπλοκα έργα τεχνολογίας, που διασφαλίζουν τον ψηφιακό μετασχηματισμό των πελατών και επικεντρώνονται ολοένα και περισσότερο σε υβριδικές λύσεις τεχνολογίας, αυξάνοντας σημαντικά το επίπεδο της τεχνογνωσίας της, διατηρώντας ταυτόχρονα την ιδιότητα της σαν HPE Platinum Partner.

Κατά την παραλαβή του βραβείου ο CEO της GCC, κος Γιώργος Κωνσταντίνου δήλωσε: ‘’Η βράβευση της GCC από την Hewlett Packard Enterprise είναι αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς, επιβεβαιώνει την άριστη συνεργασία των δύο εταιρειών και επιβραβεύει τη στρατηγική της εταιρείας μας. H GCC εξελίσσεται διαρκώς, δημιουργώντας έτσι προστιθέμενη αξία για τους πελάτες της καθώς και διακεκριμένη επιχειρηματική παρουσία στον τομέα της τεχνολογίας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο το προσωπικό της εταιρίας.’

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Σε ποιανού τη φάρα

«Εύγε κύριε Παράσχο. Εξαίρετο άρθρο.»
Άσχετος  |  22:30

Τα παιδιά είναι η αντανάκλασή μας

«ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ… ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ Δεν επικροτώ όλα τα σημεία τα οποία χρησιμοποιεί στις εικόνες του ...»
Ανδρεας Κωνσταντινιδης, ΒΑ, ΜΑ  |  13:25

Επενδύοντας στον φόβο, στον πόνο, στο μίσος

«Ψυχραιμία και έξυπνες κινήσεις αλλά όχι δειλία. Η εποχή του κατευνασμού με την Τουρκία τέλειωσε με ...»
Leon  |  09:39

#PoliticsBlog Πόσο μακριά μπορούμε να πάμε με τον Μακρόν;

«Oυτε στην εποχη Βενιζελου,ηρθε καποια Μεγαλη Δυναμη να πολεμησει για παρτυ μας την Οθωμανικη ...»
Γιωργος Χ  |  22:05

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση