ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 19:37
 

Η Hewlett Packard Enterprise, Southern Europe, επιβραβεύει την GCC

Η GCC σχεδίασε και υλοποίησε σημαντικά και πολύπλοκα έργα τεχνολογίας, που διασφαλίζουν τον ψηφιακό μετασχηματισμό των πελατών

Δελτίο Τύπου

Σε ειδική εκδήλωση που έγινε στα πλαίσια του παγκόσμιου συνεδρίου ”HPE Global Partners Summit 2019”, που έλαβε χώρα στο Λάς Βέγκας, η GCC βραβεύτηκε ως o «Κορυφαίος παροχέας λύσεων της HPE σε Ελλάδα και Κύπρο».

Η φετινή βράβευση της GCC, όπως και οι βραβεύσεις των προηγούμενων χρόνων, και η συνεχής αναγνώριση που λαμβάνει από την HPE, μιας εκ των κορυφαίων εταιρειών τεχνολογίας στον κόσμο, οφείλεται μεταξύ άλλων στην επιτυχή και σταθερή συνεργασία της εταιρίας με την HPE, όπως επίσης και στις επιδόσεις της εταιρίας, βάσει προκαθορισμένων και μετρήσιμων κριτηρίων.

Η GCC σχεδίασε και υλοποίησε σημαντικά και πολύπλοκα έργα τεχνολογίας, που διασφαλίζουν τον ψηφιακό μετασχηματισμό των πελατών και επικεντρώνονται ολοένα και περισσότερο σε υβριδικές λύσεις τεχνολογίας, αυξάνοντας σημαντικά το επίπεδο της τεχνογνωσίας της, διατηρώντας ταυτόχρονα την ιδιότητα της σαν HPE Platinum Partner.

Κατά την παραλαβή του βραβείου ο CEO της GCC, κος Γιώργος Κωνσταντίνου δήλωσε: ‘’Η βράβευση της GCC από την Hewlett Packard Enterprise είναι αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς, επιβεβαιώνει την άριστη συνεργασία των δύο εταιρειών και επιβραβεύει τη στρατηγική της εταιρείας μας. H GCC εξελίσσεται διαρκώς, δημιουργώντας έτσι προστιθέμενη αξία για τους πελάτες της καθώς και διακεκριμένη επιχειρηματική παρουσία στον τομέα της τεχνολογίας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο το προσωπικό της εταιρίας.’

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Την Τετάρτη ξανά στις αγορές η Κύπρος

«Προσφέρουμε δάνειο, χρηματοδότηση και επενδύσεις σε ιδιώτες και επιχειρήσεις, σοβαρές και ειλικρινείς 1 ...»
dancilatania  |  08:47

Την Τετάρτη ξανά στις αγορές η Κύπρος

«Προσφέρουμε δάνειο, χρηματοδότηση και επενδύσεις σε ιδιώτες και επιχειρήσεις, σοβαρές και ειλικρινείς 1 ...»
dancilatania  |  08:46

Στην αντεπίθεση οι γιατροί του δημοσίου

«Προς κυρία Έλενα Νεοκλέους: μην εκπλήττεστε για την αρνητική στάση του Κούμα. Ο άνθρωπος κάνει ...»
ΑΚΑ  |  09:23

Επιστολή Συνδέσμου Τραπεζών προς Πρόεδρο Βουλής για εκποιήσεις

«Mιλούμε για μια ομάδα 56 άχρηστων ατόμων! »
ΑΚΑ  |  09:18

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X