ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 17:58
 

Η Hewlett Packard Enterprise, Southern Europe, επιβραβεύει την GCC

Η GCC σχεδίασε και υλοποίησε σημαντικά και πολύπλοκα έργα τεχνολογίας, που διασφαλίζουν τον ψηφιακό μετασχηματισμό των πελατών

Δελτίο Τύπου

Σε ειδική εκδήλωση που έγινε στα πλαίσια του παγκόσμιου συνεδρίου ”HPE Global Partners Summit 2019”, που έλαβε χώρα στο Λάς Βέγκας, η GCC βραβεύτηκε ως o «Κορυφαίος παροχέας λύσεων της HPE σε Ελλάδα και Κύπρο».

Η φετινή βράβευση της GCC, όπως και οι βραβεύσεις των προηγούμενων χρόνων, και η συνεχής αναγνώριση που λαμβάνει από την HPE, μιας εκ των κορυφαίων εταιρειών τεχνολογίας στον κόσμο, οφείλεται μεταξύ άλλων στην επιτυχή και σταθερή συνεργασία της εταιρίας με την HPE, όπως επίσης και στις επιδόσεις της εταιρίας, βάσει προκαθορισμένων και μετρήσιμων κριτηρίων.

Η GCC σχεδίασε και υλοποίησε σημαντικά και πολύπλοκα έργα τεχνολογίας, που διασφαλίζουν τον ψηφιακό μετασχηματισμό των πελατών και επικεντρώνονται ολοένα και περισσότερο σε υβριδικές λύσεις τεχνολογίας, αυξάνοντας σημαντικά το επίπεδο της τεχνογνωσίας της, διατηρώντας ταυτόχρονα την ιδιότητα της σαν HPE Platinum Partner.

Κατά την παραλαβή του βραβείου ο CEO της GCC, κος Γιώργος Κωνσταντίνου δήλωσε: ‘’Η βράβευση της GCC από την Hewlett Packard Enterprise είναι αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς, επιβεβαιώνει την άριστη συνεργασία των δύο εταιρειών και επιβραβεύει τη στρατηγική της εταιρείας μας. H GCC εξελίσσεται διαρκώς, δημιουργώντας έτσι προστιθέμενη αξία για τους πελάτες της καθώς και διακεκριμένη επιχειρηματική παρουσία στον τομέα της τεχνολογίας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο το προσωπικό της εταιρίας.’

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Ι. Κασουλίδης στην «Κ»: Hρθε η ώρα για το ταγκό της λύσης

«Το ταγκό, ναι χρειάζεται δυο. Για να είναι όμορφο όμως και να γεμίζει όλους, χορευτές και θεατές χρειάζεται ...»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  10:50

Μνημόνευση του Ουκρανίας Επιφάνιου από Βαρθολομαίο - Ιερώνυμο

«Aν αποφασίσουν καμιά φορά οι `ιερωμένοι` να βγάλουν αυτά τα γελεία σκαφανδρα από τα κεφάλια τους, πιθανώς ...»
ΑΚΑ  |  10:24

Προσφυγή εναντίον του Ερντογάν στο Διεθνές Δικαστήριο ζητά στέλεχος του SPD

«Για φαντάσου `μεγάλε` να φας την πίττα με τη φόλα!!!! »
ΑΚΑ  |  10:20

Απειλεί με συνέχιση των επιχειρήσεων ο Ερντογάν αν δεν αποχωρήσουν οι Κούρδοι

«Εσύ προχώρα και .... βλέπουμε! Θα έρθει εκείνη η ώρα που και οι φίλοι σου θα σε...............»
ΑΚΑ  |  10:19

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X