ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Η KPMG Κύπρου ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με την EnergyIntel

Σύμφωνα με το μνημόνιο συνεργασίας, οι δύο εταιρείες θα συνεργαστούν για την εγκατάσταση δύο φωτοβολταϊκών συστημάτων στα κτήρια των γραφείων της KPMG

Δελτίο Τύπου

Η KPMG Κύπρου και η εταιρεία EnergyIntel ανακοίνωσαν την έναρξη της μεταξύ τους συνεργασίας, η οποία προνοεί την παροχή της καινοτόμας λύσης εξοικονόμησης ενέργειας, PayGreen.

Σύμφωνα με το μνημόνιο συνεργασίας, οι δύο εταιρείες θα συνεργαστούν για την εγκατάσταση δύο φωτοβολταϊκών συστημάτων στα κτήρια των γραφείων της KPMG σε Λευκωσία και Λεμεσό, συνολικής εγκατεστημένης ισχύος 100 KWp. Τα φωτοβολταϊκά συστήματα της KPMG αναμένεται να παράγουν ετησίως 156.000 KWh, ενώ ταυτόχρονα θα εξοικονομούν 109.200 τόνους CO2.

Σχολιάζοντας τη συνεργασία, η κα. Ευγενία Ηροδότου, Chief Executive Officer της EnergyIntel, ανέφερε: «Είναι με μεγάλη χαρά και αμέριστη ικανοποίηση που ενώνουμε δυνάμεις με την ομάδα της KPMG Κύπρου. Είμαστε σίγουροι ότι αυτή η συνεργασία θα ενισχύσει τις μελλοντικές προοπτικές της καινοτόμου πρότασης Paygreen».

Από πλευράς KPMG Κύπρου ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας κ. Χρίστος Βασιλείου, ανέφερε: «Στο πλαίσιο των δράσεων του KPMG Impact Plan που εφαρμόζει η KPMG σε παγκόσμιο επίπεδο, έχουμε δεσμευτεί ως οργανισμός να απαλλαγούμε οριστικά από τον άνθρακα έως το 2030, επιτυγχάνοντας παράλληλα 100% ανανεώσιμη ηλεκτρική ενέργεια. Είμαστε ενθουσιασμένοι για τις προοπτικές που διανοίγονται με την έναρξη της συνεργασίας μας με την EnergyIntel, συνεργασία που επιστεγάζει τις προσπάθειες του οργανισμού για εξοικονόμηση ενέργειας και κάνει ακόμα ένα βήμα για την προστασία του περιβάλλοντος στο οποίο δραστηριοποιούμαστε».

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση