ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 00:11
 

Η Unicars προχωρά σε διευκρινίσεις για ανακλήσεις συγκεκριμένων Audi

Δεν τίθεται θέμα απόσυρσης των αυτοκινήτων, αλλά ανάκληση - recall όπως αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση της AUDI Γερμανίας

Newsroom K

Αναφορικά με την παραπληροφόρηση σε πρόσφατα δημοσιεύματα, σχετικά με τα μοντέλα A4, A5, A5 Cabriolet και Q5 της AUDI, η UNICARS ενημερώνει το κοινό ότι δεν τίθεται θέμα απόσυρσης των αυτοκινήτων, αλλά ανάκληση (recall–όπως αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση της AUDI Γερμανίας) για επιδιόρθωση συγκεκριμένης βλάβης στο βοηθητικό θερμαντήρα με τον οποίο είναι εξοπλισμένα κάποια αυτοκίνητα.

Η ανάκληση, που αφορά αναβάθμιση λογισμικού ή ανταλλαγής συγκεκριμένου ανταλλακτικού στα μοντέλα που αναφέρονται πιο πάνω, αφορά μόνο 24 αυτοκίνητα στην Κύπρο που έχουν πωληθεί από την UNICARS.

Από τις 5/12/2017 η UNICARS έχει ειδοποιήσει γραπτώς με συστημένες επιστολές τους κατόχους των 24 αυτοκινήτων τα οποία θα πρέπει να περάσουν από τον τεχνικό έλεγχο και ήδη είναι στη διαδικασία επιδιόρθωσης.

Προληπτικά, η UNICARSσυστήνει στους ιδιοκτήτες εισαγόμενων αυτοκινήτων AUDI, τωνπροαναφερθέντων μοντέλων χρονολογίας από 2011 μέχρι 2015, που δεν επισκέπτονται τα συνεργεία της UNICARSγια τους καθιερωμένους τεχνικούς ελέγχους, όπως επικοινωνήσουν με την εταιρεία για να περάσουν για δωρεάν έλεγχο.

Η CEO της UNICARS, Χριστιάννα Διογένους δηλώνει: «Πρόκειται για διαδικασία αναβαθμίσεων και επιδιορθώσεων στα πλαίσια του συνεχούς ελέγχου ποιότητας των οχημάτων που γίνεται τακτικά σε όλες τις αυτοκινητοβιομηχανίες. Λυπούμαστε πολύ για τις διαστάσεις που έχει πάρει το θέμα, εξαιτίας λανθασμένης ερμηνείας της επίσημης ανακοίνωσης της AUDI που χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί με τη UNICARS, είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία ανασφάλειας στους κατόχους των συγκεκριμένων μοντέλων.»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Ξεκινά έρευνες στο «6» η ΕΝΙ

«Ο θεός να προστατεύσει την κυπριακή ΑΟΖ από την Τουρκία. Αμήν.»
Marios  |  04:22

#PoliticsBlog Γιατί το ΑΚΕΛ «πυροβολεί» τον Χριστοδουλίδη;

«Στην Καθημερινή φαίνεται πως έδωσαν στον Χριστοδουλίδη το Αλάθητο του Πάπα. Σε λίγο και σε εικόνισμα. ...»
Ένας Πολίτης  |  13:58

Για ακόμα μία χρονιά στις «ελαττωματικές» δημοκρατίες η Κύπρος

«Μα είναι δυνατό να έχουμε ελληματική δημοκρατία? Εμείς που έχουμε πρόεδρο τον Αναστασιάδη και ...»
ΑΚΑ  |  10:24

Διαγράφηκαν δάνεια εκτοπισθέντων γεωργοκτηνοτρόφων από την ΣΚΤ

«Γειά σου, Χρειάζεστε ένα άνετο δάνειο για την ικανοποίησή σας; Προσφέρουμε ένα προσιτό δάνειο επιτόκιο ...»
3% Απλή και προσιτή προσφορά δανείου  |  21:53

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

Η Κίνα παραμένει στην κορυφή του πιο πρόσφατου Δείκτη, κυρίως λόγω του μεγέθους των επενδύσεων που γίνονται στην περιοχή.

EY: Οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας είναι μόνο μέρος της λύσης για την επίτευξη των στόχων για μηδενικές εκπομπές αερίων

Για να υλοποιηθεί το σενάριο του Διεθνούς Οργανισμού Ενέργειας, οι επενδύσεις σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας θα πρέπει να ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
X