ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 14:46
 

Κορυφαία διάκριση στον Κωστάκη Λοΐζου από την TUI

Τιμήθηκε με το Special Recognition Award, για την προσφορά του στην τουριστική βιομηχανία

Δελτίο Τύπου

Κορυφαία διάκριση για τον Εκτελεστικό Πρόεδρο του Ομίλου Λούης κ. Κωστάκη Λοΐζου, ο οποίος τιμήθηκε από την TUI, τον μεγαλύτερο τουριστικό οργανισμό στον κόσμο με το Special Recognition Award, που αφορά την πολυετή προσφορά και συμβολή του στην ανάπτυξη της τουριστικής βιομηχανίας. Το βραβείο στον κ. Λοΐζου απένειμε ο κ. David Burling, CEO και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της TUI, σε μια ξεχωριστή βραδιά που παρέθεσε η TUI σε πάνω από 300 επιλεγμένους συνεργάτες της από όλο το κόσμο, στο ξενοδοχείο Savoy του Λονδίνου. 

Ο κ. Burling, απονέμοντας το βραβείο στον Εκτελεστικό Πρόεδρου του Ομίλου Λούης στάθηκε ιδιαίτερα στην άψογη συνεργασία του Ομίλου Λούης με την TUI τα τελευταία 55 χρόνια, επισημαίνοντας ότι ο κ. Λοΐζου, αποτελεί τον πιο σημαντικό συντελεστή της και τόνισε ιδιαίτερα δυο νευραλγικούς σταθμούς στην ιστορία της TUI. Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στο πρώτο διαφοροποιημένο προϊόν (differentiated product) που πρόσφερε η TUI πριν 35 χρόνια μέσω του «Λούης Nausicaa Beach Hotel» στον Πρωταρά και που ήταν η αρχή για την τεράστια ανάπτυξη του πολύ πετυχημένου αυτού προϊόντος. «Η εξαιρετική συνεργασία» πρόσθεσε ο κ. Burling, «δεν αφορά μόνο τα ξενοδοχεία αλλά και την κρουαζιέρα. Σήμερα δεν θα βρισκόμασταν στη θέση αυτή χωρίς τη στήριξη του πολύτιμου αυτού συνεργάτη, που 22 χρόνια πριν, με την τεράστια εμπειρία του στην κρουαζιέρα, βοήθησε την TUI να αναπτύξει τον τομέα στην Μεγάλη Βρετανία».

Ο CEO της TUI σημείωσε επίσης πως η τιμιότητα, η ακεραιότητα και ο επαγγελματισμός που χαρακτηρίζουν τον κ. Λοΐζου είναι οι αξίες πάνω στις οποίες χτίστηκε η συνεργασία μεταξύ της TUI και του Ομίλου Λούης. «Όντας πρωτοπόρος στη βιομηχανία του τουρισμού ο κ. Λοΐζου κέρδισε επάξια διακρίσεις από διάφορες Ευρωπαϊκές κυβερνήσεις και οργανισμούς. Απονέμοντας του το βραβείο Special Recognition αποτελεί για εμένα μεγάλη τιμή γιατί αναγνωρίζω την μεγάλη αξία που έδωσε ο κ. Λοΐζου στη Thomson και έπειτα στον Όμιλο TUI», ανέφερε ο κ. Burling.

Η βράβευση του κ. Λοΐζου αποτέλεσε την κορύφωση αλλά και την έκπληξη της βραδιάς, με τον ίδιο να νιώθει βαθιά συγκινημένος για τη διάκριση που έλαβε. Τονίζεται, ότι το βραβείο αυτό έχει απονεμηθεί σε μερικές ειδικές μόνο περιπτώσεις στην ιστορία της TUI.
Παραλαμβάνοντας το βραβείο ο κ. Λοΐζου σημείωσε ότι η συνεργασία που έχει ο Όμιλος Λούης με την TUI, είναι ιδιαίτερα σημαντική. «Έχουμε αναπτύξει μια βαθιά σχέση με την TUI, η οποία κτίστηκε στην ειλικρίνεια και την αφοσίωση και τους ευχαριστώ θερμά που σήμερα με τον πολύ όμορφο αυτό τρόπο τιμούν τον δεσμό που έχουν με τον Όμιλο μας. Εμείς από την πλευρά μας νιώθουμε μέρος αυτής της μεγάλης οικογένειας και προσδοκούμε σε συνέχιση της εξαιρετικής μας συνεργασίας», τόνισε ο κ. Λοΐζου κατά την ομιλία του.

Η σημαντική αυτή διάκριση έρχεται ως επιστέγασμα της επιτυχημένης πορείας που χαράζει ο Όμιλος Λούης, στην Κύπρο και την Ελλάδα. Ταυτόχρονα, το βραβείο έχει ιδιαίτερη σημασία και για την Κύπρο καθώς αντικατοπτρίζει την εμπιστοσύνη των ξένων επιχειρηματικών κολοσσών στην κυπριακή βιομηχανία τουρισμού, την οποία θεμελίωσε και γιγάντωσε ο Όμιλος Λούης.

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Στην αντεπίθεση οι γιατροί του δημοσίου

«κ. Κούμα Αν τα καταφέρετε και με το σύστημα του ΓΕΣΥ, αυτό θα είναι το τρίτο λογισμικό σύστημα που ...»
Έλενα Νεοκλέους  |  10:28

Κάλεσμα Ακιντζί για άτυπη διάσκεψη

«O κύριος His Master`s Voice έχει την εντύπωση ότι μπορεί να μας δουλεύει! Ακιντζί εφέντημ, τζύλα το ...»
ΑΚΑ  |  09:38

Η Μόσχα καταδικάζει τις κυρώσεις της ΕΕ κατά της Τουρκίας

«Kύριε Ντόμπρο Κελαήδη, αυτός είναι ο Άντρος Κυπριανού!!! »
ΑΚΑ  |  09:35

Η Μόσχα καταδικάζει τις κυρώσεις της ΕΕ κατά της Τουρκίας

«Ο πεμπτοφαλαγγιτης αντρος κυπριανου εβγαλε ενα πηχη γλωσσα για τον μενεντεζ και το νομοσχεδιο του, που ...»
Ντόμπρος Κελαήδης  |  05:31

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X