ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Με δωρεάν rebooking οι πτήσεις της Blue Air

H προσφορά ισχύει για εισιτήρια της Blue Air που έχουν αγοραστεί μεταξύ 25 και 30 Ιουνίου 2020

Δελτίο Τύπου

Η αντίστροφη μέτρηση για τον Ιούλιο, μήνα κατά τον οποίο αυξάνονται τα ταξίδια και οι διακοπές, έχει ξεκινήσει και η εταιρεία Blue Air ανακοινώνει ότι 47 προορισμοί είναι διαθέσιμοι μέσω του δικτύου της. Σύμφωνα με δελτίο Τύπου της εταιρείας, όλες οι πτήσεις του Ιουλίου περιλαμβάνουν τώρα τη δυνατότητα δωρεάν rebooking για περίοδο 12 μηνών από την αρχική ημερομηνία ταξιδιού.

Αυτή η προσφορά ισχύει για εισιτήρια της Blue Air που έχουν αγοραστεί μεταξύ 25 και 30 Ιουνίου 2020. Η αλλαγή των ημερομηνιών ταξιδιού σας είναι δυνατή έως και 4 ώρες πριν από την αναχώρηση.

Μέτρα ασφάλειας υγείας

Επισημαίνεται ότι η Blue Air έχει εφαρμόσει αυστηρά πρωτόκολλα ασφαλείας στα αεροσκάφη της. Όλα τα αεροσκάφη της Blue Air απολυμαίνονται καθημερινά και είναι εξοπλισμένα με φίλτρα αέρα HEPA που συλλαμβάνουν πάνω από το 99,97% των αερομεταφερόμενων μικροβίων στον φιλτραρισμένο αέρα.

Οι επιβάτες της Blue Air υποχρεούνται να φορούν μάσκες καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού, να απολυμαίνουν τα χέρια τους και να αποφεύγουν περιττές κινήσεις μέσα στην καμπίνα. Επιτρέπεται μία χειραποσκευή επί του αεροσκάφους, διαστάσεων 55 x 40 x 20 cm και βάρους έως 10 kg. Τα πληρώματα θα καθοδηγήσουν στους επιβάτες για τα μέτρα υγιεινής και θα διασφαλίσουν τη συμμόρφωσή τους.

 

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση