ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Νέο ξενοδοχείο στην περιοχή Δρομολαξιάς- Μενεού

Το Salt lake boutique θα είναι μικρή μονάδα τριών ορόφων και δυναμικότητας 72 κλινών

Της Μαρίας Ηρακλέους

Πράσινο φως άναψε η Περιβαλλοντική Αρχή για την ανέγερση ξενοδοχειακής μονάδας, το Salt Lake Boutique, στην παραλιακή περιοχή Μενεού- Δρομολαξιάς, στην τοποθεσία Παραγιάλια.

Όπως περιγράφεται στην Έκθεση Πληροφοριών, η προτεινόμενη τουριστική ανάπτυξη αποτελείται από ισόγειο χώρο, μεσοπάτωμα, 3 ορόφους και roof garden, έχει δυναμικότητα 36 δωματίων/ 72 κλινών, και συνολικό εμβαδόν 3510m2.

Στο ισόγειο χωροθετείται lobby/χώρος υποδοχής, bar εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, εστιατόρια εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, κουζίνες, γραφεία, πισίνα εξωτερικού χώρου, χώρο Jaccuzie καθώς και άλλους βοηθητικούς χώρους οι οποίοι περιλαμβάνουν χώρους αποθήκευσης ανά όροφο.

Θα διαθέτει 14 χώρους στάθμευσης εκ των οποίων οι δύο, για χρήση ΑμεΑ ενώ θα υπάρχει και χώρος στάσης αποβίβασης/ επιβίβασης διαμένοντων της ξενοδοχειακής μονάδας. Η είσοδος /έξοδος πραγματοποιείται από εγγεγραμμένο δημόσιο ασφαλτοστρωμένο δρόμο.

Σύμφωνα με το σχεδιασμό της προτεινόμενης ανάπτυξης/ ξενοδοχειακής μονάδας, πρόκειται να γίνει κατάλληλη τοπιοτέχνηση του υπαίθριου χώρου/ εξωτερικού χώρου της ανάπτυξης, και αναβάθμιση του τοπίου με δεντροφυτεύσεις, για άμβλυνση της συμβατότητας της ανάπτυξης με την ευρύτερη περιοχή, και για την εξασφάλιση οπτικής προκάλυψης και απομόνωσης του χώρου.

Τα προτεινόμενα ανέγερσης του ξενοδοχείου έχουν συνολικό εμβαδό 6.542τ.μ. και εμπίπτουν σε τουριστική ζώνη Τ3β με επιτρεπόμενο αριθμό ορόφων να μην ξεπερνά τους τρεις Τα τεμάχια είναι παραθαλάσσια και προς τα δυτικά σε πολύ μικρή απόσταση βρίσκεται η Λίμνη Σορός. Βρίσκονται σε υψόμετρο 1.5-2 μέτρα από την επιφάνεια της θάλασσας και χαρακτηρίζονται από ήπιες κλίσεις περίπου 3% από τη βορειοδυτική πλευρά των τεμαχίων που εφάπτεται του παραλιακού δρόμου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Της Μαρίας Ηρακλέους

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση