ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ο κ. Παύλος Φωτιάδης Νέος Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Universal Life

Δελτίο Τύπου

Σε συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου της Universal Life μετά την ετήσια Γενική Συνέλευση της Εταιρείας, ο κ. Παύλος Φωτιάδης εξελέγη στη θέση του Προέδρου διαδεχόμενος τον κ. Σωκράτη Σολομίδη, ο οποίος θα συνεχίσει να υπηρετεί από τη θέση του Αντιπροέδρου. Επιπρόσθετα αποφασίστηκε η περαιτέρω ενδυνάμωση του Διοικητικού Συμβουλίου μέσω του διορισμού δύο νέων, ανεξάρτητων Διοικητικών Συμβούλων, της κας Μαρίας Διονυσιάδου και του κ. Νίκου Συρίμη, αμφότεροι με πολυετή πείρα στον χρηματοοικονομικό τομέα. Η κα. Διονυσιάδου διαθέτει πλούσιο βιογραφικό με σημαντικές θέσεις σε τραπεζικά ιδρύματα της Κύπρου ενώ ο κ. Συρίμης ήταν επί σειρά ετών συνέταιρος της KPMG Κύπρου στην οποία διετέλεσε Πρόεδρος για 15 συναπτά έτη.

Ο νέος Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Φωτιάδης σπούδασε Οικονομικά  στο Harvard University στις ΗΠΑ και Διοίκηση Επιχειρήσεων στο INSEAD Business School στη Γαλλία. Από το 1990 είναι Διευθύνων Σύμβουλος της Photos Photiades Breweries και του Ομίλου Φώτος Φωτιάδης, ενός από τους μεγαλύτερους και πιο δυναμικά αναπτυσσόμενους Κυπριακούς επιχειρηματικούς οργανισμούς με δραστηριότητες σε πέντε χώρες.  Διετέλεσε μέλος Διοικητικών Συμβουλίων σε διάφορες δημόσιες εταιρείες και οργανισμούς σε Κύπρο, Ευρώπη και Αμερική μεταξύ των οποίων Πρόεδρος για δύο θητείες της Ένωσης Ζυθοποιών Ευρώπης, Πρόεδρος του Ινστιτούτου Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου και του Harvard Club Κύπρου.  Σήμερα είναι μέλος του Συμβουλίου Οικονομίας και Ανταγωνιστικότητας της Κύπρου που στόχο έχει να συμβάλει αποτελεσματικά στην επίτευξη των εθνικών στόχων ανάπτυξης.

Σε δήλωση μετά την εκλογή του, ο κ. Φωτιάδης ανέφερε ότι αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τον ίδιο αλλά και συνάμα μεγάλη ευθύνη η εκλογή του στην Προεδρεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Universal Life, της ιστορικότερης και μιας από τις κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες του τόπου.  Αφού καλωσόρισε την κ. Διονυσιάδου και τον κ. Συρίμη στο Διοικητικό Συμβούλιο, ευχαρίστησε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπο του.  Ταυτόχρονα εξέφρασε την πεποίθηση του ότι με την αγαστή συνεργασία όλων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, της Εκτελεστικής Διεύθυνσης και του Ανθρώπινου Δυναμικού της Εταιρείας, η Universal Life θα συνεχίσει την ανοδική της πορεία,  προς όφελος όχι μόνο των μετόχων και των ανθρώπων της, αλλά και των χιλιάδων πελατών που την εμπιστεύονται.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση