ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Πέντε ελληνικοί προορισμοί από την TUS Airways για το καλοκαίρι

Αυξάνει πτήσεις για Ηράκλειο, προσθέτει Χανιά, Πρέβεζα, Κέρκυρα και Κεφαλονιά

Δελτίο Τύπου

Πτήσεις προς τέσσερις ελληνικούς προορισμούς θα ξεκινήσει αυτό το καλοκαίρι η TUS Airways, στο πλαίσιο της στρατηγικής της για συνεχή ανάπτυξη. Εκτός από τις πτήσεις που ξεκίνησαν πρόσφατα μεταξύ Λάρνακας και Ηρακλείου, η αεροπορική εταιρεία θα πραγματοποιεί νέες πτήσεις από Λάρνακα σε Πρέβεζα, Κέρκυρα, Κεφαλονιά και Χανιά με τιμές που ξεκινούν από μόλις €107 για μονή διαδρομή.

Από την 1η Ιουλίου, η αεροπορική εταιρεία θα ξαναρχίσει τα δρομολόγια προς την πόλη της Πρέβεζας με πτήσεις κάθε Τρίτη και Σάββατο. Λίγες μέρες αργότερα, η TUS Airways θα ξεκινήσει τις μοναδικές απευθείας πτήσεις από τη Λάρνακα προς το δεύτερο προορισμό της αεροπορικής εταιρείας στην Κρήτη, τα Χανιά (κάθε Κυριακή), Θα ακολουθήσουν οι πτήσεις προς Κεφαλονιά (κάθε Τρίτη) και Κέρκυρα (κάθε Σάββατο). Λόγω της τεράστιας ζήτησης από τους επισκέπτες μας, η αεροπορική εταιρεία θα αυξήσει επίσης τον αριθμό των πτήσεων μεταξύ Λάρνακας και Ηρακλείου αυτό το καλοκαίρι με πτήσεις κάθε Δευτέρα, Παρασκευή και Κυριακή. 

Ο Chief Executive Officer της TUS Airways, κ. Ahmed Aly, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που η Κέρκυρα, η Κεφαλονιά, τα Χανιά και η Πρέβεζα θα προστεθούν στο δίκτυό μας αυτό το καλοκαίρι, καθώς και περισσότερες πτήσεις στο επιτυχημένο μας δρομολόγιο προς το Ηράκλειο. Είμαστε βέβαιοι ότι προσφέροντας στους επισκέπτες μας περισσότερες πτήσεις σε περισσότερους προορισμούς στην Ελλάδα, και τις μοναδικές απευθείας πτήσεις σε τρεις υπέροχους προορισμούς, θα καλύψουμε τις ανάγκες των ταξιδιωτών. Με τις μαγευτικές παραλίες που κόβουν την ανάσα, την εξαίσια κουζίνα και το εκπληκτικό τοπίο, η Ελλάδα είναι αναμφισβήτητα και δικαίως το αγαπημένο hotspot διακοπών για τους Κύπριους».

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση