ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ψάχνουν γενικό διευθυντή στο ΧΑΚ

Αναπληρωτής διευθυντής είναι τα τελευταία δύο χρόνια ο κ. Νίκος Τρυπάτσας.

Newsroom K

Δέχεται αιτήσεις για την θέση του Γενικού Διευθυντή στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Χρηματιστηρίου, το συμβόλαιο είναι ιδιωτικού δικαίου πενταετούς διάρκειας ή μικρότερης ώστε να μην υπερβαίνει το καθορισμένο για το ΧΑΚ όριο ηλικίας υποχρεωτικής αφυπηρέτησης. Υπενθυμίζεται ότι η θέση του Γενικού Διευθυντή του Χρηματιστηρίου είναι κενή και χρέη αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή έχει αναλάβει ο Νίκος Τρυπάτσας, ο οποίος αναμένεται ότι θα υποβάλει το ενδιαφέρον του για πλήρωση της θέσης.

Μισθός και ωφελήματα

Ο μισθός του Γενικού Διευθυντή ανέρχεται στις 89,161 ευρώ. Σε αυτόν θα προστίθενται οι οποιεσδήποτε γενικές αυξήσεις που έχουν εγκριθεί και που εκάστοτε εγκρίνονται για το μόνιμο υπαλληλικό προσωπικό του Χρηματιστηρίου και το εκάστοτε καταβαλλόμενο τιμαριθμικό επίδομα, σύμφωνα με το ποσοστό που εγκρίνεται από την Κυβέρνηση από καιρό εις καιρό. Ο διευθυντής θα έχει επίσης 13ο μισθό, επίδομα φιλοξενίας, άδεια απουσίας 29 εργάσιμων ημερών κατά έτος, ιατρικά προνόμια περίθαλψης, δικαίωμα παραχώρησης υπηρεσιακού αυτοκινήτου, ασφάλεια ζωής επίδομα συντήρησης εξωτερικού, ωφελήματα του Ταμείου Ευημερίας του Χρηματιστηρίου, ετήσιο επίδομα τηλεφώνου στα 595 ευρώ, και φιλοδώρημα κατά την λήξη ή τον τερματισμό της σύμβασης.

Οι αιτήσεις θα πρέπει να συμπληρωθούν στο ειδικό έντυπο του ΧΑΚ το οποίο βρίσκεται αναρτημένο στην ιστοσελίδα του οργανισμού. 

Η προθεσμία υποβολής της αίτησης είναι μέχρι τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου. Οι αιτήσεις θα πρέπει να απευθύνονται προς τον πρόεδρο του ΧΑΚ και να συνοδεύονται με όλα τα σχετικά πιστοποιητικά.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Σε ποιανού τη φάρα

«Εύγε κύριε Παράσχο. Εξαίρετο άρθρο.»
Άσχετος  |  22:30

Τα παιδιά είναι η αντανάκλασή μας

«ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ… ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ Δεν επικροτώ όλα τα σημεία τα οποία χρησιμοποιεί στις εικόνες του ...»
Ανδρεας Κωνσταντινιδης, ΒΑ, ΜΑ  |  13:25

Επενδύοντας στον φόβο, στον πόνο, στο μίσος

«Ψυχραιμία και έξυπνες κινήσεις αλλά όχι δειλία. Η εποχή του κατευνασμού με την Τουρκία τέλειωσε με ...»
Leon  |  09:39

#PoliticsBlog Πόσο μακριά μπορούμε να πάμε με τον Μακρόν;

«Oυτε στην εποχη Βενιζελου,ηρθε καποια Μεγαλη Δυναμη να πολεμησει για παρτυ μας την Οθωμανικη ...»
Γιωργος Χ  |  22:05

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

Η Παγκόσμια Ημέρα Αλτσχάιμερ έχει στόχο, τόσο την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για τους νοσούντες και τις οικογένειές τους, όσο και για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση.

Με χρηματική δωρεά στη Στέγη Ευγηρίας «ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ» τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Αλτσχάιμερ, η φαρμακοβιομηχανία Remedica

Η εταιρεία θα συνεχίσει να έχει ενεργό ρόλο στην κοινωνία και να βρίσκεται στο πλευρό της κοινωνίας αλλά και των ευάλωτων ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
X