ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 22:07
 

Ψάχνουν γενικό διευθυντή στο ΧΑΚ

Αναπληρωτής διευθυντής είναι τα τελευταία δύο χρόνια ο κ. Νίκος Τρυπάτσας.

Newsroom K

Δέχεται αιτήσεις για την θέση του Γενικού Διευθυντή στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Χρηματιστηρίου, το συμβόλαιο είναι ιδιωτικού δικαίου πενταετούς διάρκειας ή μικρότερης ώστε να μην υπερβαίνει το καθορισμένο για το ΧΑΚ όριο ηλικίας υποχρεωτικής αφυπηρέτησης. Υπενθυμίζεται ότι η θέση του Γενικού Διευθυντή του Χρηματιστηρίου είναι κενή και χρέη αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή έχει αναλάβει ο Νίκος Τρυπάτσας, ο οποίος αναμένεται ότι θα υποβάλει το ενδιαφέρον του για πλήρωση της θέσης.

Μισθός και ωφελήματα

Ο μισθός του Γενικού Διευθυντή ανέρχεται στις 89,161 ευρώ. Σε αυτόν θα προστίθενται οι οποιεσδήποτε γενικές αυξήσεις που έχουν εγκριθεί και που εκάστοτε εγκρίνονται για το μόνιμο υπαλληλικό προσωπικό του Χρηματιστηρίου και το εκάστοτε καταβαλλόμενο τιμαριθμικό επίδομα, σύμφωνα με το ποσοστό που εγκρίνεται από την Κυβέρνηση από καιρό εις καιρό. Ο διευθυντής θα έχει επίσης 13ο μισθό, επίδομα φιλοξενίας, άδεια απουσίας 29 εργάσιμων ημερών κατά έτος, ιατρικά προνόμια περίθαλψης, δικαίωμα παραχώρησης υπηρεσιακού αυτοκινήτου, ασφάλεια ζωής επίδομα συντήρησης εξωτερικού, ωφελήματα του Ταμείου Ευημερίας του Χρηματιστηρίου, ετήσιο επίδομα τηλεφώνου στα 595 ευρώ, και φιλοδώρημα κατά την λήξη ή τον τερματισμό της σύμβασης.

Στα 89,161 ευρώ ο μισθός του γενικού διευθυντή

Οι αιτήσεις θα πρέπει να συμπληρωθούν στο ειδικό έντυπο του ΧΑΚ το οποίο βρίσκεται αναρτημένο στην ιστοσελίδα του οργανισμού. 

Η προθεσμία υποβολής της αίτησης είναι μέχρι τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου. Οι αιτήσεις θα πρέπει να απευθύνονται προς τον πρόεδρο του ΧΑΚ και να συνοδεύονται με όλα τα σχετικά πιστοποιητικά.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

«Άνετος» με το πόδι πάνω στο τραπέζι ο Μπόρις Τζόνσον

«H Bρετανική αναίδεια στο μεγαλείο της!!! »
knak  |  09:17

Ξεκάθαρη η τοποθέτηση των ΗΠΑ για το ιρανικό τάνκερ

«Μακάρι να ήταν η στάση των ΗΠΑ η ίδια και για την `άτακτη` Τουρκία. Δυστυχώς ο πηδηχτούλης Τραμπ δεν ...»
knak  |  09:15

Κόντρα για την Λάρα μεταξύ βουλευτή και τμήματος Αλιείας

«Χαράλαμπος Πιττοκοπίτης: αμελητέα προσωπικότητα!»
ΑΚΑ  |  20:47

«Ο Αντώνης τώρα μπορεί να κοιτάζει με τα ματάκια του το μέλλον»

«Ο Ιησούς Χριστος, η Πάναγία θεοτόκος και όλοι οι αγιοι να θεραπεύσουν τον μικρό αντώνη και να γίνει ...»
Μαριος  |  16:44

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X