ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Τρ. Κύπρου: Η πλατφόρμα Genuin στηρίζει τα κυπριακά προϊόντα και παραγωγούς

H ιδέα της Genuin άρχισε όταν μια ομάδα νεαρών επιχειρηματιών αποτάθηκε στο Κέντρο Καινοτομίας IDEA, αναφέρει σε ανακοίνωση της η Τράπεζα

ΚΥΠΕ

Τη λειτουργία της νέας ηλεκτρονικής πλατφόρμας Genuin η οποία στηρίζει τα κυπριακά προϊόντα και παραγωγούς και περιλαμβάνεται πλέον στην ψηφιακή στρατηγική του κράτους, ανακοίνωσε η Τράπεζα Κύπρου.

Σε σημερινή ανακοίνωση, η Τράπεζα Κύπρου αναφέρει ότι η πλατφόρμα Genuιn που δημιουργήθηκε με τη στήριξη του Κέντρου Καινοτομίας IDEA της Τράπεζας, στοχεύει να στηρίξει τους ντόπιους παραγωγούς, μικροβιοτέχνες, κατασκευαστές και άλλους καλλιτέχνες που δημιουργούν τις δικές τους κατασκευές από το σπίτι, δίνοντας τους ευκαιρία να προωθήσουν τα προϊόντα τους μέσω της πλατφόρμας.

Παράλληλα, αναφέρει ότι οι καταναλωτές μπορούν να εξερευνήσουν τις επιλογές αυθεντικών και χειροποίητων κυπριακών προϊόντων και να στηρίξουν την εγχώρια αγορά και τους παραγωγούς. (www.genuin.com.cy).

Σύμφωνα με την Τράπεζα Κύπρου, η ιδέα της Genuin άρχισε όταν μια ομάδα νεαρών επιχειρηματιών αποτάθηκε στο Κέντρο Καινοτομίας IDEA και με την επιτυχή τους συμμετοχή πέτυχαν να δημιουργήσουν και να προωθήσουν μια δραστήρια επιχείρηση.

Προσθέτει ότι η καινοτόμα αυτή πρωτοβουλία αγκαλιάστηκε από το Υπουργείο Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος και το Υφυπουργείο Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής, και παρουσιάστηκε ως πρώτη επιλογή διάθεσης προϊόντων απευθείας από τον Κύπριο παραγωγό στον καταναλωτή στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Γεωργίας: http://moa.gov.cy/platformes-diathesis-agrotikon-proionton/

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση