ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 23:58
 

Χωρίς ζημιές το 2020 από το κλείσιμο της Thomas Cook

Επαφές του Υφυπουργού Τουρισμού στο Λονδίνο στο πλαίσιο της τουριστικής έκθεσης World Travel Market

Newsroom K

Σε επίπεδα 2019 αναμένεται να κυμανθούν οι αφίξεις από το Ηνωμένο Βασίλειο για το 2020 αφού το κενό που έχει αφήσει πίσω της η Thomas Cook αναμένεται να καλυφθεί όπως εκτιμά το Υφυπουργείο Τουρισμού. Κυπριακή αντιπροσωπεία μετέβη στο Λονδίνο, υπό τον Υφυπουργό Τουρισμού  Σάββα Περδίο, όπου είχαν επαφές με οργανωτές ταξιδίων και αεροπορικές εταιρείες, στα πλαίσια της τουριστικής έκθεσης World Travel Market.

Οι oργανωτές ταξιδίων τόνισαν τη σημασία της Κύπρου για τα προγράμματα τους, ως προορισμό που διαθέτει πολύ ικανοποιητικό προϊόν και ψηλό επίπεδο υπηρεσιών για τους πελάτες τους.

Από πλευράς αεροπορικών εταιρειών έγινε ανάλυση των προγραμμάτων τους και συζητήθηκαν ενδεχόμενες μελλοντικές κινήσεις στους σχεδιασμούς τους από διάφορα αεροδρόμια της χώρας, σε συνεργασία με την Hermes Airports που διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην όλη προσπάθεια. Το κεντρικό μήνυμα που δόθηκε από τους φορείς του Ηνωμένου Βασιλείου προς την κυπριακή πλευρά είναι ότι το 2020, με τις γνωστές, πολύ σημαντικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα, θα είναι μια δύσκολη χρονιά για τον εξερχόμενο τουρισμό της Βρετανίας, για πολλούς προορισμούς και όχι μόνο την Κύπρο. Εξέφρασαν όμως αισιοδοξία, βασιζόμενοι στη ξεχωριστή θέση της Κύπρου στις προτιμήσεις των Βρετανών.

Από την πλευρά του, ο Υφυπουργός Τουρισμού της Κύπρου, έδωσε διαβεβαιώσεις ότι τόσο το Υφυπουργείο όσο και οι τουριστικοί φορείς της Κύπρου εργάζονται, εδώ και μεγάλο διάστημα, συντονισμένα και εντατικά σε σχέση με τις εξελίξεις στη Βρετανική αγορά. Υπογράμμισε ότι θα βρίσκεται στο πλευρό των συνεργατών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για συνεχή ενίσχυση της συνεργασίας, αντιμετώπιση των όποιων προβλημάτων και διεύρυνση των προοπτικών της αγοράς αυτής, τονίζοντας το βάρος και τη σημασία της για την τουριστική Κύπρο.

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Αστυνομική επιχείρηση για την εκκένωση κτιρίου στα Εξάρχεια

«Αντε επιτελους, μετα απο 40 χρονια αποφασισε η ελλαδα να συμπεριφερθει σαν κανονικο κρατος. Ελπιζω ...»
Ντόμπρος Κελαήδης  |  22:52

Παρασκήνιο με ουρά από τις πολιτογραφήσεις

«Προεδρικό ή γιάφκα; Ιδού το ερώτημα!!!»
Ai Em  |  09:38

Εξαπλάσια απ' ό,τι θεωρείτο προηγουμένως η ηλικία του Νείλου

«Ας μην ξεχνούμε ότι το όνομα του ποταμού Νείλος είναι καθαρά αρχαίο Ελληνικό από το γιο του Κόδρου, ...»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  22:26

Παρασκήνιο με ουρά από τις πολιτογραφήσεις

«Ο Νουρής σαν βουλευτής πιέζει για ικανοποιήσεις συμφερόντων και «πολεοδομικές χαλαρώσεις» όπως με το ...»
Πέτρος Παπαστυλιανού  |  10:43

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

Το προφίλ της CITR

Το προφίλ της CITR

Οι πυλώνες της επιχειρηματικής φιλοσοφίας του Ομίλου είναι το πάθος, η καινοτομία, το ομαδικό πνεύμα και η επιχειρηματική ...
Newsroom K
 |  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
X