ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Υπεραγορές: Γιατί δεν μπορεί να εφαρμοστεί το application για το φθηνότερο καλάθι

Καταθέτουν προτάσεις τις επόμενες μέρες

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Τους λόγους για τους οποίους διαφωνούν με την προώθηση του application για το φθηνότερο καλάθι εξήγησε στον «ΣΠΟΡ FM 95.0» και την εκπομπή «ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ» ο Εκτελεστικός Γραμματέας του Παγκύπριου Συνδέσμου Υπεραγορών, Ανδρέας Χατζηαδάμου, κάνοντας λόγο για παρέμβαση και νόθευση του ανταγωνισμού. 

Σύμφωνα με όσα δήλωσε το εν λόγω εργαλείο είναι πολύ δύσκολο να υλοποιηθεί στην πράξη και θα φέρει τα αντίθετα από τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα. Εξέφρασε την άποψη ότι θα υπάρξει αθέμιτος ανταγωνισμός μεταξύ των επιχειρήσεων καθώς είναι πολύ δύσκολο να γίνεται σύγκριση και να υπάρχει μια πραγματική εικόνα λόγω του ότι υπάρχουν χιλιάδες προϊόντα, χιλιάδες κωδικοί, ίδια προϊόντα διαφορετικής προέλευσης, ίδια προϊόντα με διαφορετική ποσότητα κ.ο.κ.

Σε σχόλιο ότι το νομοσχέδιο είναι έτοιμο να σταλεί για νομοτεχνικό έλεγχο και σε ερώτηση αν υπήρξε κάποια συζήτηση, ο κ. Χατζηαδάμου απάντησε θετικά διευκρινίζοντας ότι ο Σύνδεσμος έχει ετοιμάσει προτάσεις τις οποίες θα καταθέσει εντός των ημερών. Πρόκειται, όπως είπε, για τεκμηριωμένες προτάσεις που εξηγούν τα προβλήματα τα οποία προκύπτουν και τα οποία θα οδηγήσουν τον καταναλωτή σε παραπλάνηση αντί σε μια έγκυρη ενημέρωση για το πώς μπορεί να επωφεληθεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Οικονομία: Τελευταία Ενημέρωση