ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Α. Παπαχαραλάμπους για υφυπουργός Μετανάστευσης: Ουδέν αναληθέστερο

Ουδέποτε ζήτησα οτιδήποτε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, και ουδέποτε μου έχει υποσχεθεί υπουργοποίηση, ανέφερε ο κ. Παπαχαραλάμπους

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Ουδέν αναληθέστερο. Ουδέποτε ενδιαφέρθηκα, ουδέποτε ζήτησα οτιδήποτε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, και ουδέποτε μου έχει υποσχεθεί υπουργοποίηση, αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο δήμαρχος Στροβόλου, Ανδρέας Παπαχαραλάμπους σχετικά με τις αναφορές γύρω από το όνομα του για να αναλάβει τη θέση του υφυπουργού Μετανάστευσης.

Αυτούσια η ανακοίνωση

Τις τελευταίες ώρες διαδίδονται σενάρια για δήθεν υπουργοποίησή μου.

Ουδέν αναληθέστερο.

Ουδέποτε ενδιαφέρθηκα για κάτι τέτοιο, ουδέποτε ζήτησα οτιδήποτε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, και ουδέποτε μου έχει υποσχεθεί υπουργοποίηση. Η σχέση μας δεν βασίζεται στη λογική του πάρε-δώσε. Ξέρω, δεν συνηθίζεται στην κομματική ζωή της Κύπρου, αλλα η δική μου υποστήριξη προς τον Πρόεδρο δεν μπήκε στη λογική των ανταλλαγμάτων.

Οι κατευθυνόμενες αυτές φήμες κατασκευάζονται κακόβουλα, με μοναδικό στόχο να πλήξουν την υπερκομματική, ανεξάρτητη υποψηφιότητά μου.

Μοναδική μου έγνοια είναι ο Στρόβολος. Συνεχίζουμε έναν αγώνα μεγάλο και καθαρό. Χωρίς κομματικές εξαρτήσεις, χωρίς μεσάζοντες, χωρίς ανταλλάγματα. Και με το χέρι στην καρδιά, διαβεβαιώνω τους Στροβολιώτες ότι μοναδική μου εξάρτηση είναι η αγάπη μου για το Στρόβολο. 

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση