ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Αννίτα για κλιματιστικά: Χρειάζεται να τύχει χειρισμού ως κατεπείγον

Παρέμβαση Αννίτας Δημητρίου για τα κλιματιστικά στα σχολεία

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Ανακοίνωση εξέδωσε η Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού και της Βουλής, Αννίτα Δημητρίου σε σχέση με το πολύκροτο θέμα των κλιματιστικών στα σχολεία.

Όπως αναφέρει η κα. Δημητρίου, είναι ανεπίτρεπτο να κλείνουμε σχολεία, προσθέτοντας ότι η κατάσταση με τα κλιματιστικά χρειάζεται να τύχει χειρισμού ως κατεπείγουσα.

Παράλληλα τονίζει ότι η κυβέρνηση οφείλει να ιεραρχήσει τις προτεραιότητές της και με σύντομο χρονοδιάγραμμα

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Βιώνουμε μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης με τις ψηλές θερμοκρασίες. Την ίδια στιγμή από πλευράς κυβερνώντων παρατηρείται αδυναμία και δυστοκία στον χειρισμό τέτοιων ζητημάτων, έγκαιρα και αποφασιστικά.

Είναι πραγματικά ανεπίτρεπτο, σήμερα, στα μέσα Ιουνίου και εν μέσω εξεταστικής περιόδου να συζητάμε για το ζήτημα των κλιματιστικών και να κλείνουμε σχολεία. Δεν είναι ενδεδειγμένος χειρισμός το κλείσιμο, όταν δεν μπορούμε να επιληφθούμε μιας δύσκολης κατάστασης. Χειρισμό τον οποίο είδαμε και στο θέμα του κλεισίματος των γηπέδων λόγω περιστατικών βίας και χουλιγκανισμού. Διαφωνούμε με τέτοιες προσεγγίσεις.

Η κατάσταση με τα κλιματιστικά χρειάζεται να τύχει χειρισμού ως κατεπείγουσα και ως απόλυτη προτεραιότητα με στόχο να μην ξαναζήσουμε τις ίδιες συνθήκες το επόμενο καλοκαίρι. Και εμείς δηλώνουμε έτοιμοι να συνδράμουμε προς αυτή την κατεύθυνση.

Η κυβέρνηση οφείλει να ιεραρχήσει τις προτεραιότητές της και με σύντομο χρονοδιάγραμμα να παρουσιάσει τις εισηγήσεις της. Μοναδική έγνοια μας, η φροντίδα των παιδιών μας!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση