ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Στήνει την ομάδα του για τις προεδρικές ο Νικόλας

Το επιτελείο κοντά στο Μέγαρο Σιαντεκλαίρ -Συμμετοχή στελεχών και από τα τρία κόμματα

Της Μαρίνας Οικονομίδου

Της Μαρίνας Οικονομίδου

economidoum@kathimerini.com.cy

Λίγο πριν από την έναρξη της επίσημης προεκλογικής εκστρατείας βρίσκεται ο Νικόλας Παπαδόπουλος. Μετά και από την πανηγυρική επανεκλογή του Μαρίνου Σιζόπουλου στην ΕΔΕΚ, τα τρία συνεργαζόμενα κόμματα, ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και Αλληλεγγύη, συναντήθηκαν στα γραφεία του Κινήματος Αλληλεγγύη για να συζητήσουν τα επόμενα βήματα και πώς θα προχωρήσουν, τόσο με το στήσιμο του επιτελείου, όσο και με τη διαμόρφωση του πολιτικού πλαισίου.

Η συνάντηση

Στη συνάντηση, συμμετείχαν οι τρείς πολιτικοί αρχηγοί, Νικόλας Παπαδόπουλους, Μαρίνος Σιζόπουλος και Ελένη Θεοχάρους, ενώ παράλληλα παρευρέθησαν οι Αναπληρωτής Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Μάρκος Κυπριανού, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της Αλληλεγγύης Πόλυς Παλλίκαρος, ο διευθυντής της προεκλογικής καμπάνιας του Νικόλα Παπαδόπουλου και στενός του συνεργάτης Χρύσης Παντελίδης όπως επίσης και ο εκπρόσωπος τύπου της Αλληλεγγύης Γιάννης Σελινόπουλος.

Η ομάδα

Στο προεκλογικό επιτελείο του Νικόλα Παπαδόπουλου θα συμμετέχουν στελέχη και των τριών κομμάτων, άλλοι στον τομέα της επικοινωνίας, άλλοι στον οργανωτικό τομέα και άλλοι σε ζητήματα συντονισμού. Δεδομένη για πολλούς θεωρείται η συμμετοχή των Πόλυ Παλλίκαρου και Γιάννη Σελινόπουλου από την Αλληλεγγύη, από την ΕΔΕΚ της Εκπροσώπου Τύπου Μαρίας Παναγιώτου. Θα πρέπει να σημειωθεί πως πέραν της ευρύτερης ομάδας του εκλογικού επιτελείου, αναμένεται και η δημιουργία μίας πιο μικρής ομάδας που θα συντονίζει την όλη διαδικασία.

Σε αυτή, διευθυντής της προεκλογικής είναι ο Χρύσης Παντελίδης, υπεύθυνος για την επικοινωνιακή στρατηγική ο Κώστας Παναγόπουλος στο συντονισμό ο Γιώργος Σολωμού ενώ καίριο ρόλο σε ζητήματα οργάνωσης, διαμόρφωσης πολιτικής αλλά και επικοινωνίας, θα έχουν οι Άθως Αντωνιάδης Χριστιάνα Ερωτοκρίτου και Γιώργος Γεωργίου. Δεν αποκλείεται σε αυτή την ομάδα να βρίσκονται και στελέχη που βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε άλλους πολιτικούς σχηματισμούς. Το επιτελείο αναμένεται να στηθεί κοντά στο Μέγαρο Σιαντεκλαίρ, όπου και βρισκόταν στο παρελθόν το γραφείο του Τάσσου Παπαδόπουλου.

Με το πέρας της συνάντησης οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί προέβησαν σε δηλώσεις. Η οικοδεσπότης της συνάντησης Ελένη Θεοχάρους εξέφρασε την απόλυτη εμπιστοσύνη στις ικανότητες, στην εντιμότητα και στην πίστη του Νικόλα Παπαδόπουλου «να σώσουμε αυτό τον τόπο». Ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ από την πλευρά του εξέφρασε την αισιοδοξία του γιατί όπως ανέφερε «αναπτύσσεται μία δυναμική στη μεγάλη προσπάθεια για αλλαγή και δεν είναι μόνο τα τρία κόμματα στην προσπάθεια, αλλά συντάσσονται κι άλλα οργανωμένα σύνολα και ανένταχτοι πολίτες που δεν αποδέχονται τα οικονομικά και εθνικά αδιέξοδα». Όπως ανέφερε συζητήθηκαν πρακτικά ζητήματα που αφορούν την εκστρατεία και στον καταρτισμό ομάδας εργασίας για ανασύνταξη του προεκλογικού προγράμματος.

Ο Μαρίνος Σιζόπουλος από τη σειρά του επεσήμανε ότι οι χθεσινές εκλογές της ΕΔΕΚ ήταν μήνυμα ισχυρής εντολής της ΕΔΕΚ να προχωρήσει στην εν λόγω συνεργασία. Εξέφρασε μάλιστα την ελπίδα να προστεθούν κι άλλα κόμματα με στόχο «την απαλλαγή από την καταστροφική διακυβέρνηση». Σημείωσε τέλος πως θα αρχίσει πλέον ένας κύκλος εκδηλώσεων σε όλη την Κύπρο για να ενημερωθεί ο λαός για τις προοπτικές και τους βασικούς σχεδιασμούς της προεκλογικής.

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Της Μαρίνας Οικονομίδου

Σχόλια αναγνωστών

Αρμόδιον ζητώ!

«Και ο κτίστης θα ηθελε ( μπορεί και είναι) καλλιτέχνης, όπως και πολλοί άλλοι ιδιώτες... βασικά όλοι ...»
Αρμαγεδών  |  20:40

Η Τουρκία στη Λιβύη

«Πέδτα των Ευρωπαίων Χάρη μου εμείς τσ ξέρουμε...»
Αρμαγεδών  |  16:03

#PoliticsBlog Η επεισοδιακή αποχώρηση του Κώστα Κληρίδη και η «ντροπή»

«Ακόμα ένας καρεκλοκένταυρος γενικώς που έχει πέσει ακόμα πιο χαμηλά....»
Αρμαγεδών  |  18:54

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X