ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νικόλας: Tο κέντρο πρέπει να έχει μία δυνατή φωνή στην επόμενη Βουλή

Εμείς θέλουμε να ξαναχτίσουμε τη σχέση εμπιστοσύνης με την κοινωνία και μπορούμε να το πετύχουμε με πράξεις, ανέφερε ο κ. Παπαδόπουλος

ΚΥΠΕ

Την επίσημη υποβολή των υποψηφιοτήτων του για την επαρχία Λευκωσίας πραγματοποίησε το Δημοκρατικό Κόμμα (ΔΗΚΟ), με τον Πρόεδρό του Νικόλα Παπαδόπουλο να στέλνει μήνυμα ευθύνης και αποτελεσματικότητας προς την κοινωνία.

«Σήμερα στεκόμαστε ενώπιον των πολιτών με μία ομάδα ανθρώπων που είναι έτοιμοι να αναλάβουν ευθύνες, ευθύνη απέναντι στην κοινωνία, ευθύνη απέναντι στους πολίτες, γιατί οι συμπολίτες μας ζητούν κάτι πάρα πολύ απλό: αποτελέσματα και όχι λόγια», ανέφερε ο κ. Παπαδόπουλος μετά την υποβολή υποψηφιοτήτων του κόμματός του στη Λευκωσία.

Αναφερόμενος στα βασικά ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες, ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ σημείωσε: «Για το στεγαστικό, για το κόστος ζωής, για το μεταναστευτικό, για τις δουλειές τους, για τις οικογένειές μας, έχουμε πάρει μία συνειδητή επιλογή. Έχουμε αποφασίσει να ακούσουμε την κοινωνία, να προτείνουμε λύσεις στα προβλήματα και να παλέψουμε για την εφαρμογή τους».

Ο κ. Παπαδόπουλος τόνισε επίσης το Δημοκρατικό Κόμμα δεν είναι κόμμα διαμαρτυρίας, είναι κόμμα ευθύνης, είναι κόμμα αποτελεσμάτων, ενώ σημείωσε την ανάγκη ενίσχυσης του κέντρου. Όπως είπε, το κέντρο πρέπει να έχει μία δυνατή φωνή στην επόμενη Βουλή, γιατί αυτό που χρειάζεται σήμερα η χώρα μας είναι πολιτικές δυνάμεις που ενώνουν και δεν διχάζουν, που προτείνουν και δεν καταγγέλλουν, που υλοποιούν, δεν υπόσχονται.

«Εμείς θέλουμε να ξαναχτίσουμε τη σχέση εμπιστοσύνης με την κοινωνία και μπορούμε να το πετύχουμε με πράξεις όχι με λόγια για να διαφυλάξουμε τη σταθερότητα και την ομαλότητα της χώρας», είπε.

Οι υποψήφιοι του ΔΗΚΟ Λευκωσίας είναι: Παπαδόπουλος Νικόλας, Αλαμπρίτης Σταύρος, Γεωργίου Ανδρέας, Γεωργίου Βάσος, Ερωτοκρίτου Χριστιάνα, Ευτυχίου Μάριος, Ιερείδης Μιχαλάκης, Κόρτας Κώστας, Κούσουλου Μαρία, Παλάοντας Στέλιος, Παντελίδης Χρύσης, Παπαδοπούλου Έλενα, Παπαπέτρου Χρίστος, Προδρόμου Άντρη, Σάββα Αγγελική, Σαββίδης Σάββας, Σολωμού Γιώργος, Φουλή Βερόνικα, Φράγκου Αντωνία.

Σε δηλώσεις της η Ελένη Θεοχάρους πρόεδρος του Κινήματος Αλληλεγγύη ανακοίνωσε την επικείμενη διάλυση του Κινήματος Αλληλεγγύη και εξέφρασε την στήριξη στο Δημοκρατικό Κόμμα με το οποίο «έχουμε δώσει πάρα πολλούς κοινούς αγώνες όλα αυτά τα χρόνια» όπως είπε. Απηύθυνε κάλεσμα σε όλα τα μέλη και τους υποστηρικτές της Αλληλεγγύης, «να συστρατευτούν με το Δημοκρατικό Κόμμα και να στηρίξουν τους υποψηφίους του».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

NEWSROOM

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Βουλευτικές 2026: Τελευταία Ενημέρωση

X

Μπες στο μυαλό των
αγαπημένων σου αρθρογράφων

Λάβε στο email σου το τελευταίο τους άρθρο τη στιγμή που δημοσιεύεται.

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Απόκτησε συνδρομή με €50 τον χρόνο για πρόσβαση στην έντυπη έκδοση.

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗ